Connect with us

Mobilizare exemplară pe Autostrada A7 Buzău – Focșani

- Moldova Invest

Național

Mobilizare exemplară pe Autostrada A7 Buzău – Focșani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Au fost publicate noi imagini de pe Autostrada A7 Buzău – Focșani, unde Umbrarescu demonstrează o mobilizare exemplară.

Potrivit realizatorului filmărilor – @RaducupDrum – progresele sunt remarcabile și se observă evoluția zilnică. Sute de utilaje și muncitori UMB sunt mobilizați în teren pentru a finaliza toate tronsoanele în acest an.

Conform contractelor actuale, este planificată finalizarea tronsoanelor 1 (Buzău-Vadu Pașii, cu o lungime de 4,6 km) și 4 (Mândrești-Munteni, 10,94 km) în cursul acestui an. Tronsoanele 2 (Vadu Pașii-Râmnicu Sărat, 30,8 km) și 3 (Râmnicu Sărat-Munteni, 36,1 km) sunt programate să fie finalizate până în anul 2025. Cu toate acestea, Umbrarescu a promis că va încerca să finalizeze toate cele 4 tronsoane în acest an.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Marcel Ciolacu: PIB-ul României a ajuns la 1.600 miliarde lei anul trecut, a crescut cu 40% față de 2021

Conform estimărilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, șase loturi și jumătate din Autostrada Moldovei sunt planificate să fie finalizate și deschise circulației în 2024. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în total ar trebui să fie finalizați 148 de kilometri din Autostrada Moldovei în același an.

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top