Connect with us

Nicolae Ciucă: dacă „nu ne încadrăm în ținta de deficit pierdem fonduri europene!”

nicolae ciuca - Moldova Invest

Național

Nicolae Ciucă: dacă „nu ne încadrăm în ținta de deficit pierdem fonduri europene!”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a tras un semnal de alarmă, la fel primul-ministru Marcel Ciolacu, anunțând că România riscă să piardă din fondurile europene, dacă nu se încadrează în ținta de dificit de 4,4%.

”4,4% este ținta noastră de deficit. Măsurile care au fost aprobate până acum în Guvern se ridică la peste 3 miliarde de lei. S-a discutat despre măsuri pentru a obține bani suplimentari la buget pentru a susține aceste cheltuieli.

Moldova Invest îți recomandă și ...   PNRR: Unicul business privat cu investitori români inclus în lista principalilor beneficiari de fonduri europene pentru redresare și reziliență

Am văzut foarte clar că atunci când am reușit să coordonăm investițiile din bugetul de stat cu cele din fonduri europene am obținut un trend de creștere economică.

Am afirmat de nenumărate ori că toate aceste măsuri trebuie să fie rezultatul unor discuții cu oamenii din domeniul pe care dorim să intervenim. O discuție cu producătorii și procesatorii este necesară, de aceea nu mă pot pronunța asupra unor măsuri.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Prețurile locuințelor în România au crescut cu 25% în ultimii 13 ani

Știm cu toții că în momentul în care nu ne încadrăm în ținta de deficit riscăm să pierdem fondurile europene. ”, a spus Nicolae Ciucă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top