Connect with us

O bancă 100% românească s-a lansat astăzi oficial pe piaţa bancară. Este deja în top primele 10 bănci din România

eximbank int - Moldova Invest

Național

O bancă 100% românească s-a lansat astăzi oficial pe piaţa bancară. Este deja în top primele 10 bănci din România

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Astăzi a fost lansată oficial Exim Banca Românească, o bancă universală de top 100% românească, care oferă servicii complete pentru persoane fizice și juridice

Banca este deja în topul primelor 10 bănci din România în ceea ce privește activele administrate. Aceasta a rezultat din fuziunea celor două bănci, iar noua identitate de brand a băncii va fi implementată începând cu data de 10 mai.

Strategia băncii este de a construi o bază solidă pentru creșteri viitoare, concentrându-se pe creditarea responsabilă, economisire și sprijinirea tuturor clienților cu consiliere și soluții financiare adecvate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Analiză Sierra Quadrant: Record de firme dizolvate în ultimii 12 ani

Modelul rețelei teritoriale, care include 83 de sucursale pentru persoanele fizice și microîntreprinderile și 26 de Centre de Afaceri dedicate exclusiv segmentului corporate, permite băncii să fie aproape de clienți și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene.

Banca va continua să își desfășoare activitatea pe cele două direcții principale: activitate în nume și în cont propriu, ca orice altă bancă comercială universală de pe piață și activitate în numele și în contul statului, care va acționa independent de componenta comercială, pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Delgaz Grid investește peste 375 milioane de lei în modernizarea de linii electrice și posturi de transformare, cu sprijin din Fondul pentru Modernizare


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top