Connect with us

O româncă, desemnată să conducă o prestigioasă organizație internațională de afaceri pentru femei

poze M Bulgaria scaled - Moldova Invest

Național

O româncă, desemnată să conducă o prestigioasă organizație internațională de afaceri pentru femei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Mihaela Tudor, antreprenor în serie, a fost numită Vicepreședinte Global al European Women’s Association (EWA), o rețea internațională de lideri de afaceri femei, cu peste 50.000 de membre de pe 4 continente

Numirea în funcția de VP a fost făcută, în luna martie 2023, chiar de către Președintele European Women’s Association – Yulia Stark, antreprenor și fost bancher. Decizia a venit după analizarea performanțelor Mihaelei Tudor, comparativ cu celelate 14 țări în care EWA este direct reprezentată. Aceasta va păstra în continuare și funcția de Country Leader în România.
poze M Bulgaria scaled - Moldova Invest

Susținerea mediului de business feminin și crearea de noi oportunități pentru antreprenoarele și managerele care vor să își dezvolte afacerile global sunt cauze fundamentale pentru care Mihaela Tudor militează încă de la începutul carierei sale. Antreprenoarea susține egalitatea de gen și crede că femeilor trebuie să li se acorde aceleași șanse ca și bărbaților pentru a ajunge într-o funcție de conducere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut o întrevedere cu ambasadorul Chinei având ca subiect atragerea de investitori pentru cele 7 parcuri industriale proiectate

Mihaela Tudor, Vicepreședinte Global al Asociației Europene a Femeilor (EWA) și antreprenor în serie, a declarat că motivul pentru care EWA are un succes notabil este faptul că a fost conceput ca un ecosistem pentru femeile mature din lumea afacerilor, care își pot găsi sprijin și acces la instituții de stat, corporații, antreprenori din alte părți ale lumii, investitori și mentori.

poza Dubai - Moldova Invest

01 - Moldova Invest

Ea a devenit o membră activă a acestei organizații datorită multitudinii de instrumente de dezvoltare oferite, precum delegații de afaceri și evenimente din întreaga lume, inclusiv Davos, Abu Dhabi, București și New York, care creează oportunități și relații de afaceri durabile. După ce a contribuit activ la extinderea rețelei EWA, atât strategic, cât și prin promovare, Mihaela Tudor a primit cu și mai multă responsabilitate noua sa funcție.

Moldova Invest îți recomandă și ...   UNTRR: Piaţa transporturilor românești a ajuns la 19 miliarde euro în 2023

Expert în comunicare și relații publice, Mihaela Tudor are o experiență de peste 18 ani în domeniu. Ea este fost jurnalist TV, femeie de afaceri și mamă a trei copii. În anul 2020, s-a alăturat Asociației Europene a Femeilor (EWA), iar în ianuarie 2022 a fost aleasă lider național.

Fondatoare a mai multor companii în domeniile comunicării, tehnologiei și educației, printre care Tudor Communications, 2Value și Asociația Solidaritate și Egalitate.

European Women’s Association a fost lansată internațional la Bruxelles în 2020 și este prezentă în patru continente: Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Scopul organizației este de a sprijini femeile antreprenor din întreaga lume și afacerile acestora. EWA organizează ateliere online și evenimente offline care oferă oportunități de dezvoltare la nivel global.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Polonia va oferi finanțări de până la 40.000 de dolari mai multor companii din Republica Moldova


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top