Connect with us

Prețurile polițelor RCA, MODIFICATE începând de astăzi! Cât va trebui să plătim pentru asigurarea obligatorie

rca sursa foto playtech - Moldova Invest

Național

Prețurile polițelor RCA, MODIFICATE începând de astăzi! Cât va trebui să plătim pentru asigurarea obligatorie

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Începând de astăzi, prețurile polițelor RCA vor fi limitate la nivelul tarifelor de bază din luna februarie, conform deciziei Autorității de Supraveghere Financiară. Această măsură va fi valabilă pentru o perioadă de șase luni

Începând de azi, prețurile polițelor RCA vor fi limitate la nivelul tarifelor de bază practicate de asigurători la data de 28 februarie 2023 timp de șase luni.

ASF a declarat că această variantă finală a actului normativ a fost elaborată după analize riguroase și că, în general, tarifele aplicate de asigurători la acea dată sunt mai scăzute decât tarifele de referință publicate pe 7 martie 2023.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Moldova Invest în dialog cu Ambasadorul Chinei în România, E.S. Han Chunlin - invitatul special al Forumului Economic Regional Moldova, 2024

Totuși, este posibil ca unele segmente să aibă tarife apropiate de tarifele de referință sau poate chiar mai mari, deși aceste cazuri sunt mai puține. În plus, fiecare asigurat va beneficia de o reducere sau o creștere de preț corespunzătoare clasei sale de bonus-malus.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top