Connect with us

Valabilitatea polițelor RCA de la Euroins va fi prelungită de Guvern!

valabilitate polite euroins prelungita expira 8 septembrie 2023 850777 - Moldova Invest

Național

Valabilitatea polițelor RCA de la Euroins va fi prelungită de Guvern!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

La solicitarea Autorității de Supraveghere Financiară, Guvernul a inițiat elaborarea unei Ordonanțe de Urgență care se adresează tuturor posesorilor de polițe RCA la Euroins.

Executivul va extinde perioada de valabilitate a polițelor RCA de la Euroins cu încă 3 luni. Prin urmare, aceste polițe nu vor mai expira în data de 8 septembrie, conform termenului inițial, ci vor rămâne valabile până la 8 decembrie 2023.

Potrivit informațiilor furnizate de RFI, Guvernul României a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de Urgență în acest sens.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Anunț neașteptat făcut de Ministrul Muncii! Ce bonus va fi adăugat la pensie?

„Astfel, prin proiectul de ordonanță de urgență se reglementează faptul că, pentru poliţele de asigurare/reasigurare încheiate de societățile de asigurare/reasigurare aflate în procedură de insolvență în derulare la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență, termenele de încetare de drept de 90 de zile, respectiv de 150 de zile, prevăzute la art. 262 alin. (32 ) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare, se prelungesc cu 90 de zile (nr: în cazul Euroins, până pe 8 decembrie)”, se precizează în nota de fundamentare a proiectului de lege.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România și Bulgaria, investiții de 85 milioane de euro pentru gestionarea eficientă a frontierelor și migrației în Spațiul Schengen


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top