Connect with us

Au început lucrările de modernizare a pistei de atletism de pe Stadionul Municipal „Ceahlăul” din Piatra Neamț

Collage Maker 27 Jun 2023 08 59 AM 1467 - Moldova Invest

Neamț

Au început lucrările de modernizare a pistei de atletism de pe Stadionul Municipal „Ceahlăul” din Piatra Neamț

Primăria Piatra Neamț a anunțat că au început lucrările de modernizare a pistei de atletism de pe Stadionul Municipal „Ceahlăul”

Această inițiativă are drept scop revitalizarea infrastructurii sportive și oferirea unei facilități de calitate pentru comunitatea locală.

Lucrările de decopertare și înlocuire a pistei au început în data de 26 iunie și se estimează că vor fi finalizate într-un timp rezonabil.

Investiție de 2,007 milioane de lei

Investiția totală în modernizarea pistei de atletism se ridică la suma de 2,007 milioane de lei, care va fi suportată din bugetul local, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive și promovarea activităților sportive în comunitate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Consiliul Județean Iași a lansat licitația pentru proiectarea și execuția viitorului Spital de Boli Respiratorii

Echipa responsabilă de reparații și modernizare asigură că lucrările se desfășoară cu spor și eficiență, urmărindu-se crearea unui mediu optim pentru sportivi. Aceasta include atât îmbunătățirea performanțelor sportivilor, cât și prevenirea accidentărilor.

Modernizarea pistei de atletism contribuie la creșterea atracției și a prestigiului orașului în domeniul sportului, fiind o sursă de mândrie pentru comunitate. De asemenea, această inițiativă poate stimula entuziasmul în rândul susținătorilor sportului și poate atrage competiții și evenimente sportive de nivel înalt în viitor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Limitarea adaosului comercial la alimentele de bază a fost prelungită cu 90 de zile


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top