Connect with us

Au început lucrările de reparații și modernizare o stradă din Piatra-Neamț

Collage Maker 17 Jul 2023 05 31 PM 128 - Moldova Invest

Neamț

Au început lucrările de reparații și modernizare o stradă din Piatra-Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Lucrările de reparații și modernizare a străzii Calistrat Hogaș din municipiul Piatra-Neamț, una destul de aglomerată

Lucrările vor avea loc pe o lungime de 461 de metri, între intersecțiile cu străzile Mihail Sadoveanu și Durăului, în apropierea Muzeului Calistrat Hogaș.

Pentru a minimaliza disconfortul provocat de lucrări, s-a decis să se intervină în etape, iar în prima fază se va lucra doar pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Poștei și zona muzeului memorial.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Astăzi va fi semnat contractul pentru construirea noului spital județean din Neamț, o investiție de 160 de milioane de euro

Proiectul de modernizare presupune refacerea carosabilului, a bordurilor și a trotuarelor, care vor fi pavate.

Termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit pentru data de 11 septembrie, iar primul tronson va fi gata pe 17 august.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 2.440.000 lei, fără TVA, iar finanțarea provine din bugetul local. SC Străzi Concept SRL a fost selectată ca și constructor responsabil de execuția lucrărilor.

Primarul Andrei Carabelea a declarat: “Modernizarea străzii Calistrat Hogaș completează proiectele de infrastructură în derulare din Piatra-Neamț, asigurând astfel căile de mobilitate urbană. Vom continua programul de lucrări și în alte zone ale orașului, în funcție de disponibilitatea fondurilor.

Printre arterele ce urmează a fi modernizate se numără străzile Ștefan cel Mare și Castanilor.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Anunț privind organizarea licitației electronice pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile – trufe, din fond forestier proprietate publică a statului, producția anului 2024


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top