Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Alexandru Răzvan CUC, senator PSD NEAMȚ

RAZVAN CUC - Moldova Invest

Neamț

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Alexandru Răzvan CUC, senator PSD NEAMȚ

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost aprobat costul șoselei de centură Gura Humorului: 539 de milioane de euro!

SENATOR PSD DE NEAMŢ: ALEXANDRU RĂZVAN CUC

Alexandru Răzvan Cuc, senator PSD de Neamţ, fost ministru al transporturilor, are o declaraţie de avere extrem de subţirică. Mai că îţi vine să îi plângi de milă. Din punct de vedere financiar.

razvan cuc - Moldova Invest

Astfel, senatorul ajuns parlamentar de Neamţ, după ce a încercat fără succes să ajungă primar de Piatra Neamţ, a declarat că deţine doar două terenuri agricole.

cuc terenuri - Moldova Invest

Unul dobândit în 2012 în suprafaţă de 10,38 hectare, în localitatea Oinacu, din judeţul Giurgiu, cumpărat, şi pe care îl deţine în procent de 50%. Al doilea în suprafaţă de 9.650 metri pătraţi, în Bucureşti, a fost cumpărat în 2021 şi este deţinut în procent de 100%.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Guvernul a aprobat bugetul pentru anul 2024!”

Răzvan Cuc a mai declarat un apartament, moştenit în 2014, în suprafaţă de 64,88 metri pătraţi, în Bucureşti, din care deţine o cotă de 3/8. Nu a declarat că ar deţine autoturism, bijuterii sau obiecte de artă de peste 5.000 de euro şi nici că ar avea conturi sau depozite bancare.

În schimb a declarat că are un credit contractat în 2021, scadent în 2024, în valoare de 100.000 lei, la INTENSA SAN PAULO. La venituri a declarat doar indemnizaţia de senator în valoare de 137.256 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul Vasile ȘULEAP, despre drumul către modernizare al comunei sucevene Grămești

Declaraţia de interese este la fel de săracă în menţiuni. Practic este una singură care îi atestă calitatea de vicepreşedinte al organizaţiei PSD Neamţ.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top