Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ciprian ŞERBAN, deputat PSD de Neamţ

cs1 - Moldova Invest

Neamț

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ciprian ŞERBAN, deputat PSD de Neamţ

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Economia de producție transformată în economie de consum la IAȘI! Fabrica Moldomobila dispare, încă un Kaufland răsare!

DEPUTAT PSD DE NEAMŢ: CIPRIAN ŞERBAN

Ciprian Serban - Moldova Invest

Parlamentarul de Neamţ a declarat că nu deţine în proprietate terenuri, dar are două apartamente, ambele moştenite în cotă de 3/8 în 2003. Ambele sunt în oraşul Roznov, judeţul Neamţ, unul având o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, iar celălalt de 61,56 de metri pătraţi.

Ciprian Şerban a mai declarat că nu are autoturisme însă deţine un ceas Hublot cu o valoare estimată de 5.000 de euro şi bijuterii dobândite în perioada 2019-2022 cu o valoare estimată de 6.000 de euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România a fost principalul furnizor de motorină al Ucrainei în anul 2023

serban bijuterii - Moldova Invest

Nu are conturi sau depozite în bănci, dar are datorii la bănci. Un credit în valoare de 5.000 de euro, la BRD, contractat în 2006 şi scadent în 2026, şi un altul de 20.000 de euro, la Romextera, cu aceleaşi date de contractare şi scadenţă.

În rest, nu mai este menţionat nimic în declaraţia de avere depusă, iar cât priveşte veniturile parlamentarul de Neamţ a declarat indemnizaţia de deputat, de 141.919 lei şi alocaţia copilului, de 2.539 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Neamț a alocat 4,5 milioane lei pentru proiectele dedicate sportului

În declaraţia de interese depusă de deputatul de Neamţ Ciprian Şerban apare faptul că deţine 100 părţi sociale în valoare de 200 de lei, la SC IN2ENERGY HOLDING. Mai sunt menţionate funcţiile deţinute în cadrul PSD, respectiv  cea de preşedinte PSD Roznov şi vicepreşedinte PSD Neamţ.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top