Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Dumitrina MITREA, deputat AUR NEAMŢ

RAPORT parlamentar 1 - Moldova Invest

Neamț

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Dumitrina MITREA, deputat AUR NEAMŢ

O analiză Moldova Invest: „Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?”

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Iașul va avea al doilea cel mai extins aeroport din țară. Lucrările la noul terminal T4 în valoare de 100 de milioane de euro se apropie de final

DEPUTAT AUR DE NEAMŢ: DUMITRINA MITREA

Dumitrina Mitrea, deputat AUR de Neamţ, e unul dintre parlamentarii români cu cele mai mari şanse să ocupe un loc fruntaş, dacă nu chiar locul I, într-un clasament inversat al averilor.

Adică, în conformitate cu delaraţia de avere, e unul dintre cei mai săraci parlamentari. Astfel, Dumitrina Mitrea a declarat că nu deţine terenuri sau clădiri, situaţie în care a lăsat goale rubricile dedicate acestor posesiuni în declaraţia de avere.

cladiri mitrea - Moldova Invest

A declarat că deţine un autoturism marca Hyundai Kona, an de fabricaţie 2021, dar a lăsat de asemenea goală rubrica dedicată bijuteriilor sau obiectelor de artă cu valoare însumată de peste 5.000 de euro, precum şi cea dedicată conturilor sau depozitelor bancare, de asemenea cu valoare însumată de peste 5.000 de euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii de capăt vestic al Autostrăzii Unirii A8

În declaraţia de avere destul de succintă de altfel a deputatei AUR de Neamţ apare o menţiune la rubrica datorii, respectiv debite, ipoteci, garanţii emise în beneficiul unui terţ, bunuri achiziţionate în sistem leasing şi alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro.

Aici e trecut drept creditor SCPEJ Mititelu şi Pâncescu, datorie datând din 2018 şi scadentă în 2023, valoarea fiind de 52.094,66 lei.

La venituri, Dumitrina Mitrea a trecut indemnizaţia de deputat, în valoare de 136.662 lei, iar pentru soţ, Sorin Mitrea, salariul de 84.672 lei obţinut de la Organismul Intermediar Regional pentru Pos Dru, Regiunea Nord-Est.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Guvernul a aprobat bugetul pentru anul 2024!”

Cum era de aşteptat după cum arată declaraţia de avere, nici cea de interese nu are prea multe menţiuni. De fapt e vorba despre una singură, cea de asociat, cu 20 de părţi sociale în valoare de 200 lei, la Studio Foto Inasor SRL – Neamţ.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top