Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Eugen ŢAPU-NAZARE, senator PNL NEAMȚ

TAPU NAZARE - Moldova Invest

Neamț

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Eugen ŢAPU-NAZARE, senator PNL NEAMȚ

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


SENATOR PNL DE NEAMŢ: EUGEN ŢAPU-NAZARE

Senatorul PNL de Neamţ Eugen Ţapu-Nazare pare a avea încredere în lingourile de aur, ca instrument de economisire, cel puţin aşa rezultă din declaraţia sa de avere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Neamț a alocat 4,5 milioane lei pentru proiectele dedicate sportului

tapu preferat - Moldova Invest

Dar până la economii să reţinem că parlamentarul nemţean a declarat că deţine trei terenuri. Unul intravilan, cumpărat în 2007, în suprafaţă de  1.231,42 metri pătraţi, în Roman, din care deţine o cotă de ½, al doilea tot intravilan dar moştenit în 2022, în suprafaţă de 6.825 metri pătraţi, în Buhuşi, judeţul Bacău, din care deţine o cotă de 3/8. Al treilea, deţinut în aceeaşi proporţie şi tot în urma unei moşteniri este tot în Buhuşi şi are o suprafaţă de 4.900 metri pătraţi.

Senatorul de Neamţ a mai declarat două case. Una în Roman, judeţul Neamţ, construită în 2008 şi cu o suprafaţă de 372 metri pătraţi, din care deţine jumătate, şi o a doua în Buhuşi, judeţul Bacău, moştenită în 2022, în suprafaţă de 120 metri pătraţi, deţinută în cotă de 3/16.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Demarează construcția primei secțiuni din autostrada A8, între Leghin și Târgu Neamț. Bugetul alocat se ridică la 1,56 miliarde de lei

Eugen Ţapu-Nazare a mai declarat două autoturisme, un BMW fabricat în 2013 şi un Volkswagen fabricat în 2007. Conform propriei declaraţii a “băgat” 267.000 de lei în lingouri de aur, în 2022, şi mai are bijuterii şi ceasuri, “adunate” între 1990-2010, în valoare de 15.000 de euro.

tapu lingouri - Moldova Invest

Are, de asemenea, conturi la BCR şi BRD. La prima instituţie bancară are două conturi, cu sold la zi de 67.000 de lei, respectiv 21.000 de lei. Soldul la zi al contului de la BRD este de 11.000 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A început oficial proiectarea tronsonului al A8, între Leghin și Târgu Neamț, investiție de 1,56 miliarde de lei

L-a împrumutat pe un fost parlamentar PNL de Neamţ, Dorin Ursărescu, cu 700.000 de lei, iar la venituri şi-a trecut indemnizaţia de senator, de 142.608 lei, în vreme ce soţia a câştigat din salarii 7.437 lei de la Prefectura Neamţ şi 6.545 lei de la SC Vlanda Company SRL.

În plus, soţia, Magdalena Cătălina Ţpu-Nazare a mai contribuit la bugetul familiei cu norma de hrană primită în calitate de angajat al Prefecturii, 1.352 lei, dar şi cu dividendele de la firma amintită, de 420.000 de lei.

În declaraţia de interese sunt trecute doar funcţiile deţinute în cadrul PNL, primvicepreşedinte la Neamţ şi membru BEX.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top