Connect with us

Drumul spre o mănăstire din județul Neamț a fost modernizat!

Collage Maker 10 Jul 2023 01 20 PM 1999 - Moldova Invest

Neamț

Drumul spre o mănăstire din județul Neamț a fost modernizat!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În județul Neamț, comuna Brusturi s-a finalizat modernizarea drumului care servește ca singură cale de acces către Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului

Acest proiect a fost inițiat de primarul Daniel Lozonschi și finanțat din bugetul local al comunei, având ca rezultat o călătorie mai ușoară și mai sigură pentru credincioși spre acest loc sfânt.

harpa4 e1688984514392 - Moldova Invest

Drumul către mănăstire avea nevoie de îmbunătățiri semnificative pentru a oferi un acces facil.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Astăzi va fi semnat contractul pentru construirea noului spital județean din Neamț, o investiție de 160 de milioane de euro

Ce au inclus lucrările de modernizare

Lucrările de modernizare au inclus asfaltarea drumului, refacerea structurii rutiere, montarea de semnalizare corespunzătoare și implementarea de măsuri de siguranță pentru prevenirea accidentelor rutiere.

harpa7 e1688984621714 - Moldova Invest

La prima slujbă oficiată după finalizarea lucrărilor, au participat și colegii de partid ai primarului din comună, care s-au alăturat enoriașilor în rugăciuni și au transmis sincere mulțumiri părintelui stareț Alexie pentru implicarea și devotamentul său.

Primarul Daniel Lozonschi a exprimat bucuria sa de a finaliza această investiție importantă, care asigură o cale de acces facilă către mănăstire, în special pentru autoutilitarele de pompieri și ambulanțe, care pot salva vieți în caz de urgență.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Când vor începe lucrările la lotul 3 al Autostrăzii Unirii (A8)


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top