Connect with us

Implicarea ADR Nord-Est în dezvoltarea durabilă a regiunii: proiecte și perspective

maxresdefault 1 - Moldova Invest

Neamț

Implicarea ADR Nord-Est în dezvoltarea durabilă a regiunii: proiecte și perspective

Episodul #5 al Podcast-ului cu frecvență lunară, o are ca invitată pe Gabriela Macoveiu, director al Direcției de Comunicare, Inovare și Cooperare Externă, care, împreună cu Directorul General, Vasile Asandei, oferă o imagine de ansamblu a activității desfășurate în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est.
Sunt dezbătute subiecte precum inovarea, cercetarea și specializarea inteligentă, Biroul de Reprezentare la Bruxelles, precum și o serie de proiecte internaționale în care Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este implicată în calitate de partener, beneficiar sau coordonator.
ADR Nord-Est este un generator de dezvoltare economico-socială a Regiunii Nord-Est. Elaborează și promovează strategii, atrage și valorifică resurse, identifică și implementează programe de finanțare și oferă servicii pentru stimularea creșterii economice durabile, a parteneriatelor și a spiritului antreprenorial.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Demarează construcția primei secțiuni din autostrada A8, între Leghin și Târgu Neamț. Bugetul alocat se ridică la 1,56 miliarde de lei


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top