Connect with us

În Municipiul Roman se continuă programul de lucrări pentru îmbunătățirea și optimizarea infrastructurii

Collage Maker 22 Jun 2023 09 16 AM 1027 - Moldova Invest

Neamț

În Municipiul Roman se continuă programul de lucrări pentru îmbunătățirea și optimizarea infrastructurii

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat finalizarea unei noi zone de parcare în Municipiul Roman. Lipsa locurilor de parcare fiind o problemă stringentă cu care se confruntă locuitorii

Lipsa locurilor de parcare în anumite zone ale orașului a devenit o provocare majoră, și a fost necesar să fie luate măsuri pentru a îmbunătăți și optimiza infrastructura existentă.

„O nouă zonă din Muncipiul Roman este sistematizată!  Una dintre cele mai mari provocări cu care ne-am confruntat în ultima perioadă, a fost lipsa locurilor de parcare în anumite zone ale orașului.

O nouă zonă de parcare rezidențială va fi realizată pe strada Victor Hugo, în proximitatea Bisericii „Sf. Părinți Ioachim și Ana”.

Numărul de locuri de parcare planificate este de aproximativ 22, iar acestea vor fi ulterior scoase la licitație, exclusiv pentru romașcanii care locuiesc în această zonă.a subliniat primarul Leonard Achiriloaei.

Zona nouă de parcare rezidențială se află pe strada Victor Hugo, în apropierea Bisericii „Sf. Părinți Ioachim și Ana”. Planurile includ aproximativ 22 de locuri de parcare, care vor fi ulterior scoase la licitație exclusiv pentru rezidenții din această zonă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, la 25 de ani de activitate

Această abordare permite asigurarea unei parcări sigure și convenabile pentru locuitorii din proximitate.

Primarul Leonard Achiriloaei și-a exprimat încrederea că aceste măsuri nu reprezintă decât începutul, iar administrația locală va continua să lucreze în direcția îmbunătățirii infrastructurii și creării de soluții viabile pentru problemele orașului Roman.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top