Connect with us

În Roman se înființează un centru de recuperare destinat copiilor cu handicap: primăria investește 2.423.450 de lei

362279541 810056857589550 2603763364921091100 n - Moldova Invest

Neamț

În Roman se înființează un centru de recuperare destinat copiilor cu handicap: primăria investește 2.423.450 de lei

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, anunță finalizarea reabilitării clădirii de pe Bulevardul Roman Mușat, care a adăpostit în trecut Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman

Investiția în reabilitarea acestei clădiri a fost realizată de Primăria Municipiului Roman în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar rezultatele sunt acum vizibile și impresionante.

Proiectul intitulat “CARE – Comunitate pentru Alternative familiale, Recuperare și Egalitate” reprezintă o nouă inițiativă asumată de autorități, având drept scop înființarea unui centru de recuperare dedicat copiilor cu handicap.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Percepția pozitivă a românilor asupra UE este sub media europeană! Rolul europarlamentarilor și a ADR-urilor

Proiectul “CARE – Comunitate pentru Alternative familiale, Recuperare și Egalitate”, este o nouă investiție

Primarul mun. Roman, Leonard Achiriloaei a explicat: „Clădirea de pe Bulevardul Roman Mușat, care a găzduit multă vreme Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman, este complet reabilitată!

Primăria Municipiului Roman a investit în reabilitarea acestei clădiri, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar rezultatele sunt în acest moment vizibile.

Proiectul “CARE – Comunitate pentru Alternative familiale, Recuperare și Egalitate”, este o nouă investiție asumată, care prevede înființarea unui centru de recuperare destinat copiilor cu handicap.

Scopul acestui centru este de a oferi sprijin și asistență specializată copiilor care au nevoie de ajutorul nostru, pentru ca ei să se poată dezvolta și să se bucure de viață într-un mod armonios.

Eforturile noastre au fost îndreptate către crearea unui mediu primitor și adaptat nevoilor speciale ale acestor copii.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț va oferi servicii integrate, incluzând programe personalizate de recuperare, asistență medicală de calitate și suport emoțional.

Proiectul are termen de finalizare 31 decembrie 2023, iar contribuția Primăriei Municipiului Roman este de 2.423.450 lei.

Acest centru vine să ofere sprijin și asistență specializată copiilor care se confruntă cu nevoi speciale, asigurându-le condiții propice dezvoltării, pentru a trăi într-un mediu armonios.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Radiografia județelor din regiunea de Nord-Est din perspectiva datelor statistice oficiale. Partea IV: VASLUI


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top