Connect with us

Investiție de peste 12 Milioane de Lei: noi unități locative în Municipiul Roman

Collage Maker 03 Jul 2023 09 06 AM 7531 - Moldova Invest

Neamț

Investiție de peste 12 Milioane de Lei: noi unități locative în Municipiul Roman

Primarul Municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a anunțat finalizarea unui nou proiect: 56 de locuințe noi situate pe strada Islazului

În ziua de 30 iunie, a avut loc ceremonia de înmânare a cheilor pentru noile locuințe construite pe strada Islazului, un eveniment mult așteptat de viitorii locatari.

WhatsApp Image 2023 07 03 at 08.55.38 - Moldova Invest

“Este cu adevărat un moment deosebit pentru noi. Azi (30 iunie), am înmânat cheile unor locuințe noi, așteptate cu nerăbdare de romașcani”, a declarat Primarul Achiriloaei.

Aceste locuințe, distribuite în 3 corpuri de clădire, se întind pe o suprafață totală de 2.802 metri pătrați și constau în apartamente de una sau două camere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Conferința națională "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovare și leadership". Reflectare și concluzii

Cu camere de zi și dormitoare complet echipate, fiecare locuință își asigură locatarilor independența și confortul prin racordare și contorizare individuală la rețeaua de gaz, rețeaua electrică și apă potabilă.

Primăria a acordat o atenție deosebită și amenajării exterioare

“Am creat alei pietonale cu pavele din beton în suprafață de 1940 metri pătrați, locuri de parcare, un spațiu de joacă de 614 metri pătrați și o zonă special dedicată colectării deșeurilor menajere” a declarat primarul Achiriloaei.

WhatsApp Image 2023 07 03 at 08.54.36 - Moldova Invest

Scopul acestui proiect a fost de a oferi nu doar un cămin, ci și un mediu prietenos și sigur pentru persoanele care îndeplinesc condițiile impuse de lege.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernul inițiază exproprieri de 14,72 milioane lei pentru secțiunea Leghin – Tg Neamț, parte din A8

Primarul a subliniat că fiecare locuință oferă condiții optime de cazare, cu amenajări interioare moderne, inclusiv parchet, uși, obiecte sanitare și centrală proprie individuală.

Totodată, toate locuințele sunt racordate și contorizate individual pentru rețeaua de gaz, rețeaua electrică și apă potabilă, asigurând astfel independența și confortul locatarilor.

WhatsApp Image 2023 07 03 at 08.55.22 - Moldova InvestS-a avut în vedere și amenajarea cu grijă a spațiilor exterioare, incluzând alei pietonale cu pavele din beton în suprafață de 1940 metri pătrați, locuri de parcare, un spațiu de joacă de 614 metri pătrați și o zonă special dedicată colectării deșeurilor menajere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Henry Kissinger, o figură emblematică a diplomației americane, a decedat la vârsta de 100 de ani

Scopul nostru a fost de a oferi nu doar un cămin, ci și un mediu prietenos și sigur pentru toți rezidenții”, a adăugat Primarul Achiriloaei.

Investiția totală în acest proiect a fost de 12.466.819 lei, TVA inclus, o sumă considerabilă din care 2.352.980 lei au fost asigurați din bugetul local. Direcția Municipal Locato din cadrul Primăriei Municipiului Roman va gestiona aceste locuințe.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top