Connect with us

Investiție de peste 3 milioane lei pentru reabilitarea rezervorului de apă din municipiul Roman

Collage Maker 27 Jul 2023 08 52 AM 403 - Moldova Invest

Neamț

Investiție de peste 3 milioane lei pentru reabilitarea rezervorului de apă din municipiul Roman

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a anunțat semnarea contractului de execuție pentru reabilitarea și modernizarea rezervorului de apă de 5000 de metri cubi de la gară

Investiția vine ca o continuare a eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii de apă din oraș, după modernizarea rețelei de alimentare realizată luna trecută în zona Mihai Viteazu.

Primarul municipiului Roman Leonard Achiriloaei:

„Am semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea completă a rezervorului de apă de 5000 de metri cubi de la gară!💧

După investiția de luna trecută în modernizarea rețelei de apă, atunci când am realizat un sector nou de alimentare din stația de pompare spre municipiu – în zona Mihai Viteazu, încep lucrările de reabilitare și modernizare a rezervorului de 5000 de metri cubi.

Acesta va fi o rezervă sigură de apă potabilă, esențială pentru a asigura necesarul rapid de apă în municipiul nostru.

Lucrările vor implica înlocuirea echipamentelor vechi și deteriorate, precum și modernizarea infrastructurii aferente”

Se vor executa și lucrări de izolare termică și hidroizolație, astfel încât să prevenim pierderile de apă și să asigurăm un mediu optim de stocare.

Valoarea contractului de execuție este de 3.193.697 lei cu TVA, proiectul aflându-se pe lista obiectivelor de finanțare a Programului “Anghel Saligny”.

Voi urmări îndeaproape toate etapele de execuție și mă voi asigura să fie realizate optim și la timp. Așa cum am promis, continuăm să lucrăm în direcția dezvoltării și modernizării infrastructurii din Roman, pentru a asigura un mediu de trai mai bun și mai sigur pentru noi toți!”

Rezervorul reabilitat va deveni o sursă sigură de apă potabilă, esențială pentru asigurarea necesarului rapid de apă în municipiul Roman.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Conferința națională "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovare și leadership". Reflectare și concluzii

Lucrările planificate vor cuprinde înlocuirea echipamentelor vechi și deteriorate, precum și modernizarea infrastructurii aferente.

De asemenea, se va executa izolare termică și hidroizolație pentru a preveni pierderile de apă și a asigura un mediu optim de stocare.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top