Connect with us

Modernizarea creșelor și grădinițelor din Piatra Neamț înregistrează un avans semnificativ

WhatsApp Image 2023 07 03 at 10.10.21 - Moldova Invest

Neamț

Modernizarea creșelor și grădinițelor din Piatra Neamț înregistrează un avans semnificativ

Primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a prezentat detalii despre proiectul de modernizare a instituțiilor de educație din oraș, în special a școlilor, creșelor și grădinițelor

Acest proiect, finanțat prin fonduri europene, este una dintre prioritățile pe care primarul le-a avut în vedere încă de la începutul mandatului său.

Primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea a explicat: „Modernizăm prin fonduri europene o bună parte a școlilor, creșelor și grădinițelor din oraș, una din prioritățile asumate încă de la începutul mandatului.

Andrei Carabelea - Moldova Invest

 

Moldova Invest îți recomandă și ...   O nouă conferință marca OFA UGIR: "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovație și leadership"

Primii pași în viață pentru cei mici sunt foarte importanți. Pe lângă două creșe noi pe care le construim prin fonduri europene, am modernizat Creșa Mărăței și reabilităm Creșa Precista.

Stadiul proiectului a ajuns la 45%

Constructorul lucrează la instalațiile interioare și la partea de rezistență și arhitectură pentru corpul principal de clădire, iar stadiul proiectului este la 45%.”

Potrivit primarului Carabelea, constructorul se află în prezent în etapa de lucru la instalațiile interioare și la partea de rezistență și arhitectură a corpului principal de clădire al Creșei Precista. Proiectul înregistrează un progres de 45% în ceea ce privește stadiul de realizare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Percepția pozitivă a românilor asupra UE este sub media europeană! Rolul europarlamentarilor și a ADR-urilor

Este de menționat că modernizarea instituțiilor de educație este un demers important, deoarece acestea reprezintă mediul în care copiii își încep parcursul educațional. Îmbunătățirea condițiilor din aceste unități are un impact semnificativ asupra calității învățământului și a dezvoltării armonioase a copiilor.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top