Connect with us

Modernizarea infrastructurii din Piatra Neamț avansează: Podul de la Spital va fi gata în curând

Collage Maker 10 Jul 2023 11 20 AM 423 - Moldova Invest

Neamț

Modernizarea infrastructurii din Piatra Neamț avansează: Podul de la Spital va fi gata în curând

Primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea anunță că podul de la Spital va fi gata în prima jumătate a lunii septembrie

Acest proiect amplu este în plină desfășurare și avansează conform planului stabilit, după declarațiile primarului Carabelea.

1 1 e1688977544891 - Moldova Invest

Potrivit primarului, fundația de pe malul stâng a podului, formată din 3 nivele, a fost finalizată în întregime. Lucrările de turnare a primului nivel de pe malul drept s-au încheiat, iar în următoarele zile se va trece la turnarea celui de-al doilea nivel.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Conferința națională "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovare și leadership". Reflectare și concluzii

2 e1688977590626 - Moldova Invest

Astfel, în săptămânile următoare, fundația podului va fi complet finalizată, fiind un pas semnificativ în evoluția acestui proiect de modernizare.

„Când începe școala vom avea podul de la Spital finalizat!”

„Când începe școala vom avea podul de la Spital finalizat! Fundația de pe malul stâng (formată din 3 nivele) este finalizată complet.

Pe malul drept s-a turnat primul nivel și mâine se toarnă al doilea, deci săptămânile viitoare fundația podului va fi integral realizată. Podul va fi gata în prima jumătate a lunii septembrie.

Unul dintre cele mai ample proiecte de modernizare a infrastructurii din Piatra-Neamț merge în direcția bună și se apropie de finalizare. Continuăm modernizarea orașului!” a anunțat primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   O nouă conferință marca OFA UGIR: "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovație și leadership"


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top