Connect with us

Modernizarea unor școli din Piatra Neamț avansează: progres fizic de 60%

WhatsApp Image 2023 07 20 at 09.04.07 - Moldova Invest

Neamț

Modernizarea unor școli din Piatra Neamț avansează: progres fizic de 60%

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat progresele în două proiecte importante pentru oraș: modernizarea școlilor gimnaziale 5 și 8

Școala 5, una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Piatra Neamț, necesită o reabilitare și dotare completă pentru a răspunde nevoilor elevilor, lucru subliniat de primarul Carabelea.

Acesta a menționat faptul că, în ciuda dificultăților apărute înainte de începerea proiectului, lucrările au înregistrat un progres fizic de 60% și se desfășoară într-un ritm bun.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Se redeschide Muzeul Memorial „Ion Creangă” din Humuleşti

Primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea: „În luna februarie demaram două proiecte foarte importante pentru orașul nostru: modernizarea școlilor gimnaziale 5 și 8. Școala 5 este una dintre cele mai mari din oraș și una dintre multele școli care au nevoie de reabilitare și dotări noi.

Andrei Carabelea - Moldova Invest

În ciuda unor obstacole apărute chiar înainte de începerea proiectului, acum avem un progres fizic de 60% și lucrările merg foarte bine.

Zilele acestea, constructorul lucrează la tâmplăria exterioară din aluminiu, termosistemul de pe fațadă (izolația termică) și fundația pentru panourile fotovoltaice, care au venit deja și sunt pregătite pentru montaj.

Rezervorul de incendiu din curtea școlii a fost recent finalizat în totalitate.

Continuăm investițiile în educație și modernizarea orașului!”

În prezent, constructorul se concentrează pe lucrările de tâmplărie exterioară din aluminiu, izolația termică a fațadei și pregătirea fundației pentru panourile fotovoltaice care au fost deja livrate și sunt gata de montaj. Primarul a mai anunțat că de curând, rezervorul de incendiu din curtea școlii a fost finalizat în întregime.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Astăzi va fi semnat contractul pentru construirea noului spital județean din Neamț, o investiție de 160 de milioane de euro


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top