Connect with us

Pas important spre dezvoltarea infrastructurii de transport din județul Neamț

Autobuz Electric sursa Dreamstime e1617796423268 - Moldova Invest

Neamț

Pas important spre dezvoltarea infrastructurii de transport din județul Neamț

În cadrul ședinței Consiliului Județean de marți, 8 august, a fost luată o decizie importantă pentru viitorul mobilității din județul Neamț

Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț a subliniat recent că județul se află într-un moment semnificativ în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii de transport.

Decizia adoptată în unanimitate a vizat concesionarea directă către SC Troleibuzul SA a bunurilor achiziționate în cadrul parteneriatului încheiat între Consiliul Județean Neamț și Ministerul Dezvoltării.

365738384 151285294666041 3542814732121755262 n - Moldova Invest

Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, Adrian Păduraru: „Este un moment foarte important în dezvoltarea infrastructurii de transport din județul nostru. În ședința de Consiliu Județean Neamț de azi, marți, 8 august, am luat o decizie importantă pentru viitorul mobilității noastre și pentru calitatea vieții cetățenilor noștri.

Am aprobat în unanimitate un proiect de hotărâre care a permis concesionarea directă către SC Troleibuzul SA a bunurilor achiziționate prin acordul de parteneriat încheiat între Consiliul Județean Neamț și Ministerul Dezvoltării.

Este vorba de 21 de autobuze electrice moderne, 21 de stații de încărcare lentă și 7 stații de încărcare rapidă.

Această inițiativă reprezintă un pas istoric în modernizarea sistemului de transport în comun din județul Neamț. 

Dotarea cu aceste autobuze electrice reprezintă un pas curajos către viitorul mobilității ecologice și eficiente.

Cele 21 de autobuze electrice pe care le introducem acum în flota noastră reprezintă o adevărată revoluție în transportul public.

autobuz electric - Moldova Invest

Aceste vehicule moderne nu doar că reduc impactul asupra mediului, dar oferă și o experiență mai confortabilă și mai plăcută pentru călători.

Această investiție va contribui semnificativ la creșterea calității vieții cetățenilor noștri și la dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre.

Această primă etapă este doar începutul drumului nostru către un sistem de transport public modern și ecologic. ” a mai adăugat Adrian Păduraru.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Conferința națională "Femeia în avangarda economică și educațională: transformând România prin inovare și leadership". Reflectare și concluzii

Vicepreședintele CJ Neamț a subliniat că această primă etapă este doar începutul unui drum către un sistem de transport public modern și ecologic.

Planurile vizează continuarea eforturilor pentru îmbunătățirea infrastructurii și aducerea de inovații pentru a aduce beneficii cetățenilor.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top