Connect with us

Primăria Orașului Târgu Neamț, împreună cu beneficiarii de ajutor social, au organizat o nouă acțiune de ecologizare

Collage Maker 02 Jun 2023 08 29 AM 1336 - Moldova Invest

Neamț

Primăria Orașului Târgu Neamț, împreună cu beneficiarii de ajutor social, au organizat o nouă acțiune de ecologizare

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primăria Orașului Târgu Neamț, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială, a coordonat o nouă operațiune de curățare a mediului, colaborând cu beneficiarii de ajutor social. Au pornit campania sub deviza: “Contribuie la schimbare, nu la degradare”

Speranța este ca eforturile lor să fie recunoscute și că indivizii care, în mod regretabil, tratează albia râului Ozana ca pe o rampă de deșeuri vor întrerupe acest comportament nociv.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Când vor începe lucrările la lotul 3 al Autostrăzii Unirii (A8)

Aceste inițiative vor persista cu obiectivul de a elimina, în cele din urmă, mormanele de deșeuri.

„Mai multă grijă pentru ceea ce avem…Am avut norocul să trăim într-o zonă deosebită cu micul nostru oraș așezat sub aripa padurii și pe malul Ozanei, dar toată frumusețea aceasta e știrbită de acțiunile noastre.

Din păcate albia râului e confundată de unii cu groapa de gunoi.

Am participat la o noua acțiune de ecologizare, alături de beneficiarii de ajutor social.

Indiferent cate acțiuni de ecologizare vom avea, ține de noi toți să putem îmbunătăți situația, să fim mai vigilenți în a sesiza dacă anumite persoane sau mașini își „uită” deșeurile pe albia râului sau în alte zone ale orașului, sa încurcăm și alte persoane din jurul nostru să facă acest lucru.

Vă invit să pornim o campanie sub deviza: “Contribuie la schimbare, nu la degradare” prin care în fiecare luna să acoperim o zonă a orașului unde apar astfel de probleme.

Nu e nevoie decât de puțin simț civic și puțină implicare. Este suficient să sesizați atunci când observați asemenea “ prieteni” ai mediului înconjurător” a transmis viceprimarul Vasile Apopei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Athletic Park Bacău, proiect în valoare de 14,5 milioane euro, ar putea primi sprijin financiar european!

Sursa: ziartarguneamt.ro


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top