Connect with us

Primăria Piatra Neamț, susținere financiară cu 3000 de lei pentru elevii merituoși

361641436 777282090852516 3674237134315181361 n e1690267006396 - Moldova Invest

Neamț

Primăria Piatra Neamț, susținere financiară cu 3000 de lei pentru elevii merituoși

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primarul de Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat că premiarea a elevilor cu rezultate excepționale în învățământul local va continua

În cadrul ședinței de Consiliu Local de săptămâna trecută, edilul a propus modificarea hotărârii prin care se premiază elevii cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, precum și șefii de promoție.

Ceremonia de premiere pentru anul în curs va avea loc într-un cadru special, pe data de 31 iulie, o zi deosebită, când orașul Piatra Neamț își sărbătorește prima atestare documentară.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CJ Neamț a alocat 4,5 milioane lei pentru proiectele dedicate sportului

Premierea va avea loc pe 31 iulie

Primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea: „Continuăm să susținem tinerii cu performanțe școlare remarcabile: pentru ședința de Consiliu Local de vinerea aceasta am propus modificarea hotărârii prin care îi premiem pe elevii cu media 10 la Evaluare Națională și Bacalaureat și șefii de promoție.

Programul a demarat anul trecut și am inițiat o modificare pentru a-l putea continua și anul acesta.

Premierea de anul acesta va avea loc într-un cadru special, pe 31 iulie, când sărbătorim prima atestare documentară a orașului nostru.

Va fi un eveniment în care se întâlnesc trecutul, prezentul și viitorul: vom vorbi despre istoria așezământului nostru și despre momentele care ne-au adus aici, despre tinerii cu care ne mândrim și care ne reprezintă cu cinste și vom privi cu multă curiozitate spre viitor, la întâlnirea cu ION, primul consilier guvernamental cu inteligență artificială creat de o echipă de cercetări români și despre care am auzit că are un apetit foarte mare pentru dezbateri.

Sprijinul financiar, în sumă de 3000 de lei, pe care îl primesc acești elevi merituoși este o formă de susținere pentru munca și sacrificiile făcute de-a lungul anilor, care poate uneori nu se văd, și un mod prin care vrem să încurajăm și să promovăm performanța în educație.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, la 25 de ani de activitate


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top