Connect with us

Proiectele de amenajare a spațiilor continuă în municipiul Roman

363913881 822827622979140 328838514834494450 n - Moldova Invest

Neamț

Proiectele de amenajare a spațiilor continuă în municipiul Roman

Proiectul constă în amplasarea unui foișor pitoresc pe strada C.A. Rosetti, oferind locuitorilor blocurilor din zonă un colț de odihnă și relaxare

Primarul a subliniat importanța fiecărei zone din oraș și dorința sa de a integra sugestiile comunității în eforturile de amenajare urbană.

Realizat de către echipa dedicată de la Direcția de Servicii Edilitare, proiectul a fost susținut și finanțat din resurse proprii.

Primarul Achiriloaei a asigurat că proiectele de amenajare urbană vor continua, cu scopul de a crea și alte spații similare, care să devină catalizatori ai amintirilor frumoase.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Implicarea ADR Nord-Est în dezvoltarea durabilă a regiunii: proiecte și perspective

„Aducem un strop de prospețime și confort în municipiului nostru drag! Un nou foișor a fost amplasat pe strada C.A. Rosetti, oferind romașcanilor care locuiesc la aceste blocuri un colț de relaxare și bucurie.

Fiecare zonă din oraș este importantă.

Este cu adevărat o bucurie să vă văd zâmbind și interacționând în acest nou spațiu amenajat.

Foișorul reprezintă nu doar un loc de odihnă sub umbră în zilele însorite, ci și un loc în care puteți socializa, discuta cu vecinii sau chiar să jucați o partidă de remi într-o atmosferă prietenoasă.

Vreau să subliniez că acest proiect a fost realizat de către echipa noastră de la Direcția de Servicii Edilitare, ca parte a angajamentului nostru de a îmbunătăți și de a aduce valoare în comunitatea noastră. A

șa cum ați văzut și în părculețul de la Biserica Armenească, am insistat să confecționăm și să amplasăm acest foișor cu resurse proprii.

Acest proiect de amenajare va continua, creând și alte astfel de spații care să devină locul unor amintiri frumoase alături de vecini și prieteni. ” a explicat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 1 milion de lei pentru reabilitarea spitalului Județean Neamț


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top