Connect with us

S-a anunțat câștigătorul contractului pentru secțiunea Leghin-Târgu Neamț a Autostrăzii Unirii

WhatsApp Image 2023 07 20 at 10.36.31 - Moldova Invest

Neamț

S-a anunțat câștigătorul contractului pentru secțiunea Leghin-Târgu Neamț a Autostrăzii Unirii

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Ministrul Transporturilor a anunţat câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia: Autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ

Are o lungime de aproape 30 de kilometri. Valoarea contractului este de 1,56 miliarde de lei (fără TVA).

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu : „A fost desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 a Autostrăzii Târgu Mureș- Târgu Neamț (Leghin- Târgu Neamț).

Pentru finalizarea celor 29,91 km ai acestei secțiuni a #A8 (Autostrada Unirii) constructorul român desemnat are la dispoziție 30 de luni (6 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor) și suma de 1,56 de miliarde de (fără TVA) asigurați prin #PNRR.
Contractul va putea fi semnat după 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații.”
Daniel Harpa, președintele PSD Neamț: “A fost desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii LEGHIN- TÂRGU NEAMȚ a Autostrăzii Unirii.
Constructorul român desemnat va avea la dispoziție 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor, proiectul de 1,56 miliarde de lei (fără TVA) fiind finanțat prin PNRR.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Anunț privind organizarea licitației electronice pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile – trufe, din fond forestier proprietate publică a statului, producția anului 2024


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top