Connect with us

Se amenajează zona de grătare și foișoare din incinta Ștrandului Municipal Piatra Neamț

Collage Maker 11 Jul 2023 04 03 PM 6828 - Moldova Invest

Neamț

Se amenajează zona de grătare și foișoare din incinta Ștrandului Municipal Piatra Neamț

Ștrandul Municipal din Piatra Neamț va beneficia de amenajări noi și moderne în zona de grătare și foișoare.  Lucrările au început recent și se estimează că vor fi finalizate în două luni de la începerea lor

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 487.035,18 lei, incluzând și TVA-ul.

Proiectul prevede construirea a patru foișoare în apropierea terenurilor de sport din incinta ștrandului. Fiecare foișor va fi echipat cu o zonă de grătar, iar în total vor exista două tipuri de ansambluri foișor-zonă grătar.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 1 milion de lei pentru reabilitarea spitalului Județean Neamț

WhatsApp Image 2023 07 11 at 11.00.13 - Moldova Invest

Foișoarele de tip A vor oferi o masă și banchete perimetrale, având o capacitate maximă de 12 persoane. În plus, pe una dintre laturi se va amenaja o zonă specială pentru un spălător, care va fi conectat la rețeaua de apă și canalizare a ștrandului.

WhatsApp Image 2023 07 11 at 10.59.44 - Moldova Invest

Pe lângă acestea, vor fi amenajate și spații de circulație între foișoare și zona de grătar, precum și conexiuni cu trotuarele din incintă, care vor fi pavate cu lespezi din piatră înierbată.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Percepția pozitivă a românilor asupra UE este sub media europeană! Rolul europarlamentarilor și a ADR-urilor

Totodată, vor fi amplasate locuri de odihnă cu bănci fixe și bușteni transformați în bănci, pentru a asigura confortul vizitatorilor.

Primarul Andrei Carabelea a subliniat importanța proiectului și dorința de a crea un spațiu bine organizat, modern și adaptat nevoilor utilizatorilor.

El a explicat că cele patru foișoare vor oferi facilități complete, inclusiv mese, bănci și grătare, iar două dintre acestea vor putea fi utilizate și ca zone de relaxare în jurul unui foc de lemne.

Moldova Invest îți recomandă și ...   83,86 milioane euro alocați pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale din municipiile Regiunii de Nord-Est

De asemenea, vor fi create locuri de odihnă, dotate cu bănci și leagăne. Întregul complex va fi conectat la rețelele de apă potabilă, canalizare și curent electric.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top