Connect with us

Se lucrează la îmbunătățirea infrastructurii rutiere în Municipiul Roman

Collage Maker 06 Jun 2023 08 52 AM 5324 - Moldova Invest

Neamț

Se lucrează la îmbunătățirea infrastructurii rutiere în Municipiul Roman

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În această perioadă, în Municipiul Roman se lucrează la refacerea marcajelor rutiere și a trecerilor pentru pietoni, pentru a asigura o experiență mai sigură în trafic

Municipiul Roman se află în mijlocul unui amplu proces de îmbunătățire a infrastructurii rutiere, având ca obiectiv principal asigurarea unei experiențe mai sigure atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto.

O atenție deosebită este acordată trecerilor pentru pietoni

„Se lucrează la refacerea marcajelor rutiere și a trecerilor pentru pietoni! 

În această perioadă, lucrăm la îmbunătățirea infrastructurii rutiere pentru a asigura o experiență mai sigură în trafic, atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto. 

Sunt refăcute toate marcajele din compozit special, asigurând o vizibilitate corespunzătoare. O atenție deosebită este acordată trecerilor pentru pietoni din oraș, astfel încât să putem traversa în siguranță.

În timpul lucrărilor, vă rog să manifestați înțelegere și să respectați semnalizarea temporară și indicațiile personalului aflat în teren.

Eforturile noastre au ca scop final îmbunătățirea calității vieții în municipiul Roman și crearea unui mediu rutier mai sigur pentru noi toți. 

Voi continua să vă țin la curent cu progresul lucrărilor din municipiul nostru și cu informații relevante. Siguranța are prioritate!” mesajul de pe pagina de Facebook a primarului Leonard Achiriloaei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Anunț privind organizarea licitației electronice pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile – trufe, din fond forestier proprietate publică a statului, producția anului 2024

Una dintre acțiunile prioritare constă în refacerea și reînnoirea marcajelor rutiere, utilizând un compozit special.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top