Connect with us

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”Am dezvoltat o multitudine de PROIECTE, de activități, de DEPARTAMENTE, care contribuie la această dezvoltare”

vasile asandei - Moldova Invest

Neamț

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”Am dezvoltat o multitudine de PROIECTE, de activități, de DEPARTAMENTE, care contribuie la această dezvoltare”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

ADR Nord reprezintă unul dintre motoarele de bază ale procesului de dezvoltare și evoluție a regiunii Moldova, iar realizările sale sunt cele care confirmă acest lucru

ADR Nord Este este autoritate de management pentru Programul Regional N-E 2021 – 2027, iar Director General al ADR, Vasile ASANDEI, a vorbit despre activitatea instituției, punctând reușitele, dar și dezideratele sale importante.

”Preocupările ADR Nord Est sunt pe multiple planuri. Așa cum am spus de fiecare dată, considerăm că trebuie să facem mai mult decât ne cere fișa postului. Și profitând de cadrul nostru legal, de relația foarte bună pe care o avem cu parteneri de la Comisia Europeană, de la Guvernul României și parteneri din regiune, Consilii Județene, primării, universități, etc, am dezvoltat o multitudine de proiecte, de activități, de departamente, care contribuie la această dezvoltare.

Am dezvoltat un centru de resurse prin intermediul căruia vom face instruiri; am dezvoltat acest Rubik Hub, pentru că am dorit să oferim tinerilor, viitorilor antreprenori, un cadru de învățare structurat, organizat și ancorat în lumea modernă”, a subliniat Directorul General al ADR Nord Est, Vasile ASANDEI. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de peste 23 de milioane de lei pentru construirea Bazinului de Înot din Lunca Dornelor

”Echipa ADR Nord Est de la Bruxelles internaționalizează acțiunile noastre și implică actorii din regiune în proiecte internaționale”

”Avem o echipă la Bruxelles, formată din 7 oameni, care internaționalizează acțiunile noastre și care, împreună cu partenerii noștri din regiune, dezvoltă tot mai multe acțiuni comune și implică actorii din regiune în proiecte internaționale. Suntem un actor foarte implicat în specializare inteligentă încă de acum 12-13 ani.

Am promovat brandul ”Descoperă Nord-Est”, pentru că ne-am dat seama că turismul și prezentarea ofertei turistice a zonei este, de asemenea, foarte important”, a enumerat Vasile ASANDEI, Directorul General al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord Est, o parte din realizările și obiectivele importante ale organizației.

Moldova Invest îți recomandă și ...   AFEER solicită autorităţilor să demareze urgent pregătirile pentru re-liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top