Connect with us

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”În 2022, am obținut avantaje importante: descentralizarea și recunoașterea națională și europeană”

ion stefanovici vasile asandei adr nord est - Moldova Invest

Neamț

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”În 2022, am obținut avantaje importante: descentralizarea și recunoașterea națională și europeană”

2022 a fost anul în care ADR Nord Est a devenit autoritate de management pentru Programul Operațional N-E 2021 – 2027, program care oferă 1,75 miliarde euro, finanțare pentru proiectele din 8 priorități de dezvoltare

Acest succes uriaș al ADR Nord Est, care confirmă recunoașterea muncii unei echipe, fără de care proiectele cu finanțare europeană, cele care au schimbat fața majorității satelor, nu ar fi fost posibile, înseamnă, de fapt, un mare avantaj pentru regiunea Moldovei.

La bilanțul anului 2022 și în pragului noului an, 2023, directorul ADR Nord Est, VASILE ASANDEI, a vorbit despre cele mai importante realizări ale ADR Nord Est, dar și despre obiectivele următoare, care se vor putea realiza doar alături de actori regionali implicați și dornici de dezvoltarea comunităților în care trăiesc și își desfășoară activitatea.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Secția UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț va fi refăcută în totalitate. Suma alocată se ridică la 2.800.000 de lei

”În 2022, am obținut niște avantaje importante: descentralizarea, recunoașterea națională și europeană”

”Mesajul meu este acela de încredere și de dovada faptului că putem! În cursul acxestui an noi, ADR Nord Est, împreună cu cu alți actori din regiune am demonstrat că avem viziune, avem strategie, că știm să facem lucrurile. Am obținut niște avantaje importante: descentralizarea, recunoașterea națională și europeană. Și cred că trebuie să consolidăm toate acestea în anul viitor și în anii viitori”, a precizat directorul general al ADR Nord Est, VASILE ASANDEI. 

VASILE ASANDEI, mesaj către toți actorii regionali: ”ÎMPREUNĂ – acest cuvânt magic, contează enorm”

”Îi îndemn pe toți partenerii noștri să se uite cu aplecare, cu atenție la toate aceste oportunități și împreună – acest cuvânt magic contează enorm – ÎMPREUNĂ, să ajungem către succes. Și sunt sigur că la finalul anului 2023 – să dea  Dumnezeu să ajungem cu bine, ne vom uita cu mulțumire la tot ceea ce am reușit să realizăm în acest an, a transmis VASILE ASANDEI, directorul general al ADR Nord Est. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Guvernul a aprobat bugetul pentru anul 2024!”

”Este foarte important să se și vadă ce facem și ca oamenii să afle ce facem”

În finalul discuțiilor retrospective pe care directorul general, VASILE ASANDEI, le-a avut cu redactorul-șef NEWS MOLDOVA, ION ȘTEFANOVICI, în cadrul emisiunii ”ACTUALITATEA EUROPEANĂ”, reprezentantul ADR Nord Est a mulțumit NEWS MOLDOVA ȘI MOLDOVA INVEST pentru că a promovat activitatea instituției, aducând în atenția publicului interesat informații corecte și necesare despre programele de finanțare, despre fondurile aflate la dispoziția actorilor regionali, precum și oportunitățile care sunt destinate susținerii strategiilor de dezvoltare a comunităților, așa cum sunt gândite ele de fiecare echipă de conducere a UAT-urilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CNAIR organizează licitații pentru încheierea a 12 contracte de concesionare a parcărilor și a spațiilor de servicii situate de-a lungul unor autostrăzi și drumuri naționale

Vreau să vă mulțumesc, pentru colaborarea din acest an și nu numai. Este foarte important să se și vadă ce facem și ca oamenii să afle ce facem! Spuneam la un moment dat că ”mintea rămâne în cărți și societatea rămâne în urmă” și trebuie să evităm lucrul acesta. Trebuie ca știința, cunoașterea să ajungă la oameni. Și noi putem facilita asta, împreună cu dumneavoastră”, a fost mesajul lui VASILE ASANDEI, directorul general al ADR Nord Est.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamț

To Top