Connect with us

Adrian POPOIU, primarul orașului SIRET: ”Ne bucurăm că orașul are o cu totul altă față datorită proiectelor europene implementate”

WhatsApp Image 2022 11 16 at 11.53.58 - Moldova Invest

Suceava

Adrian POPOIU, primarul orașului SIRET: ”Ne bucurăm că orașul are o cu totul altă față datorită proiectelor europene implementate”

ADR Nord Est va constitui o autoritate de management pentru Programul Regional N-E 2021 – 2027, fapt care i-a încântat pe primarii din regiunea Moldovei, care își pun încrederea în resursele financiare imense, dar și în faptul că la Piatra Neamț se vor lua toate deciziile

Primarul orașului Siret, ADRIAN POPOIU, a declarat pentru NEWS MOLDOVA, faptul că își pune nădejdea în acest Program Regional N-E 2021 – 2027, care pune accent pe o dezvoltare a întregii regiuni, în același timp și în mod cât mai unitar.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost semnată a treia Autorizație de construire pentru rețeaua de gaze naturale în Suceava, un proiect în valoare de peste 103 milioane lei

”Acum trebuie să facem drumuri de 200 și ceva de kilometri până Piatra Neamț, nu ca până acum, drumuri de 500 și de kilometri, până la București. Cred că această descentralizare este beneficică pentru noi, toți. Dezvoltarea noastră, a fiecărei unități administrativ-teritoriale, împreună cu regiunea, este un lucru extraordinar de bun, a spus primarul orașului Sire, ADRIAN POPOIU. 

Primarul Siretului, ADRIAN POPOIU: ”Suntem și cu gândul și la perioada de finanțare 2014 – 2020. Să nu uităm că suntem în luna noiembrie a anului 2022, iar exercițiul financiar se termină la 31 decembrie 2023”

”Noi să știți că suntem cu gândul și la perioada de finanțare 2014 – 2020. Să nu uităm că suntem în luna noiembrie a anului 2022, să nu uităm că exercițiul financiar se termină la 31 decembrie 2023 și o parte din noi încă mai au de implementat foarte, foarte multe proiecte europene. Sperăm ca acest termen de 31 decembrie 2023 să îl putem îndeplini, să putem termina proiectele începute până la această dată. Nu va fi deloc ușor, sunt foarte multe provocări, dar noi, campioni la proiecte europene dintre orașe, ne bucurăm că orașul are o cu totul altă față datorită acestor proiecte europene implementate”, a precizat ADRIAN POPOIU, primarul orașului SIRET. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autostrada A7 Pașcani - Suceava, proiect de 7,78 miliarde lei, prioritară pe ordinea de zi a CTE din cadrul CNAIR


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top