Connect with us

Ajutor financiar de 9 milioane lei pentru 30 de primării din județul Suceava

WhatsApp Image 2024 02 20 at 11.48.53 4d33340e 1 - Moldova Invest

Suceava

Ajutor financiar de 9 milioane lei pentru 30 de primării din județul Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Consiliul Județean Suceava va acorda un ajutor financiar în valoare totală de 9 milioane de lei pentru 30 de primării aflate în situații de extremă dificultate

Această inițiativă vine din Fondul de rezervă al Consiliului Județean și vizează sprijinirea comunităților locale în fața problemelor economice și sociale cu care se confruntă.

Cea mai mare sumă, de 800.000 de lei, va fi acordată Primăriei Gura Humorului, în timp ce Primăriile Crucea și Mușenița vor primi câte 150.000 de lei fiecare, cea mai mică sumă acordată. Municipiului Vatra Dornei îi va fi alocată suma de 500.000 de lei pentru a face față nevoilor specifice ale orașului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Analiză: Avuția netă a românilor depășește pentru prima dată 80.000 de lei per capita

Printre localitățile care vor beneficia de acest sprijin se numără Broșteni, Dolhasca, Liteni, Dărmănești, Mânăstirea Humorului și Vama, fiecare primind câte 400.000 de lei. De asemenea, localitățile Burla, Capu Câmpului, Ciocănești, Dumbrăveni, Fundu Moldovei, Putna, Stroiești, Stulpicani, Zamostea și Zvoriștea vor primi câte 300.000 de lei, iar Bunești, Drăgușeni, Hănțești, Hârtop, Ipotești, Izvoarele Sucevei, Preutești, Vadu Moldovei, Valea Moldovei și Vulturești vor primi câte 200.000 de lei fiecare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Premier Energy Group a generat încasări de 695,1 milioane RON

Proiectul de hotărâre inițiat de vicepreședintele Vasile Tofan urmează să fie aprobat în ședința deliberativului județean programată pentru joi, 11 iulie. Această măsură reflectă angajamentul autorităților județene în sprijinul comunităților afectate de diverse dificultăți, contribuind la menținerea echilibrului și dezvoltarea durabilă a județului Suceava.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top