Connect with us

CJ Suceava anunță investiții masive pentru infrastructura rutieră

53 - Moldova Invest

Suceava

CJ Suceava anunță investiții masive pentru infrastructura rutieră

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a efectuat o vizită importantă pe șantierul Axă – lotul 2, în zona Costâna – Todirești, însoțit de directoarea Drumurilor Județene

Cu o viziune orientată spre îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ, s-au luat decizii cruciale pentru viitor. Una dintre aceste decizii a fost să se inițieze investiții semnificative pentru anul viitor, prin construirea a două sensuri giratorii vitale.

Am vizitat șantierul de pe Axă – lotul 2, zona Costâna – Todirești, împreună cu directoarea de la Drumurile Județene.
Am convenit să prindem la invesții pentru anul viitor 2 sensuri giratorii: unul la intersecția de la spitalul din Costâna, unde se întâlnesc două Drumuri Județene, unul care merge spre Dărmănești, altul spre Mihoveni și un al doilea giratoriu care va fi făcut la intersecția Drumului Județean care merge la Cacica cu cel ce merge spre Vâlcele – Stroiești.
54 - Moldova Invest
Aceste lucrări vor fi prinse pe investițiile anului viitor, separat de proiectul aflat în lucru. E îmbucurător faptul că se lucrează, se toarnă primul strat de asfalt pe Drumul Județean de la Costâna spre Vâlcele. Mai bine de 1 km este deja turnat și din informațiile pe care le avem se pregătesc porțiuni mai importante de drum să fie asfaltate în acesta toamnă.
Important e să fie terminate cât mai repede zonele unde copiii merg la școală pentru a pune în siguranță atât traficul pietonal, cât și rutier.
A fost de față și primarul de Todirești, Mugurel Bocancea, care a solicitat construcția acestor sensuri giratorii, urmând ca specialiștii să trateze exact suprafață care va fi afectată de această nouă construcție”, a comunicat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Peste un milion de euro vor fi alocați mai multor localități sucevene din Fondul de rezervă al Consiliului Județean 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top