Connect with us

Complexul LA STEJARI Residence din Suceava este soluția ideală dacă ești în căutarea unei locuințe

Collage Maker 18 Nov 2022 09.41 AM - Moldova Invest

Suceava

Complexul LA STEJARI Residence din Suceava este soluția ideală dacă ești în căutarea unei locuințe

La Stejari Residence este proiectul menit sa îți ofere siguranță, confort, liniste și calitate!

Ansamblul  “La Stejari Residence” este realizat, pe o suprafață de 4,7 Ha, de către dezvoltatorul Vivat Construct, care și-a pus amprenta asupra unor lucrări de înaltă calitate, la standarde europene. Suprafața menționată cuprinde peste 200 de apartamente noi cu două, respectiv trei camere.

Scopul proiectului este acela de a oferi locuitorilor siguranța, confortul, liniștea mult dorite, toate acestea fiind completate de calitatea serviciilor!

Zona rezidențială este situată în orașul Suceava, într-o zonă liniștită, în apropierea unei păduri de stejar și a lacului Vălcănești.

Proiectul prevede construirea a aproximativ 400 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, 8 locuințe în sistem duplex, dar mai cuprinde și o grădiniță, locuri de joacă, supermarket, cafenea, sală de sport, drumuri de acces, locuri de parcare și puncte de colectare a deșeurilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Începând cu anul viitor, vor fi alocați 300.000 de lei pentru lucrările la construcția unei grădinițe și a unui parc de joacă pentru copii la Berchișești”

Regimul de înălțime al clădirii va fi P + 2 E + M; clădirea va beneficia de toate utilitățile, precum apă – canal, energie electrică, gaz, fibră optică.

Facilitățile caselor La Stejari Residence sunt următoarele: monitorizare video, pază proprie, barieră automatizată, căi de acces și parcări pavate, iluminat stradal, mijloc de transport – linia 26 pe traseul: cartierul La Stejari – Orizont – bazar – Mc Donalds și retur

Lucrări finalizate

Până în prezent, sunt finalizate 8 locuințe în sistem duplex și 120 de apartamente.

Lucrări în curs de finalizare

 • 70 de apartamente și
 • începerea unui bloc cu 16 apartamente.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Prima ediție a evenimentului "VorbIMM despre...Regenerarea României", organizată la SUCEAVA, aduce împreună actori cheie din mediul de afaceri, educație și administrație locală

Complexul cuprinde apartamente cu o cameră, cu 2 camere dar și cu 3 camere. Prin urmare, se poate alege dintr-o gamă vastă de apartamente.

Apartamentele cu 1 cameră au 40 mp supraf. utilă și 5 mp terasă.

În categoria apartamentelor cu 2 camere intră cele de:

 • tip A, cu 65 mp suprafață utilă și 5 mp terasă și cele de
 • tip B, cu 52 mp suprafață și 3,5 mp terasă.

Apartamentele cu 3 camere se împart în aceleași categorii:

 • tip A având 77 mp suprafață utilă și 2×5 mp terase, iar cele de
 • tip B 66 mp suprafață utilă și 2×3,5 mp terase.

Prețuri:

 • 1200 euro/mp suprafață utilă;
 • 600 euro/mp terasă;
 • 5000 euro – loc parcare suprateran.

Modalitați de plată

 • Rate direct la dezvoltator cu 30% avans, iar diferența se achită în rate pe 4 ani.
 • se acordă discounturi în condițiile achitării unui avans de cel puțin 50%,.
Moldova Invest îți recomandă și ...   Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, astăzi, în comuna Poiana Stampei (jud. Suceava), 24 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii

Apartamentele vor fi predate cu următoarele dotări: Ușă intrare, Instalații electrice, termice, sanitare, Șape turnate, Var alb, C. T. + calorifere, Glafuri interioare și exterioare din granit, Terase placate cu granit, Balustradele teraselor prevăzute cu sticlă fumurie, Contracte de furnizare ale utilităților.

Dacă dorești să faci o schimbare și să locuiești într-o zonă care are grijă si totodată îți îndeplinește toate doleanțele tale, pe care ți le-ai dorit de-a lungul timpului, alege LA STEJARI RESIDENCE!

Alege să trăiești într-un cadru modern, înconjurat de un ambient liniștitor!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top