Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ion LUNGU, primarul municipiului SUCEAVA, Lucian HARŞOVSCHI şi Teodora MUNTEANU, viceprimarii municipiului SUCEAVA

RAPORT parlamentar - Moldova Invest

Suceava

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Ion LUNGU, primarul municipiului SUCEAVA, Lucian HARŞOVSCHI şi Teodora MUNTEANU, viceprimarii municipiului SUCEAVA

O analiză Moldova Invest: „Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


PRIMARUL MUNICIPIULUI SUCEAVA: ION LUNGU

VICEPRIMARII MUNICIPIULUI SUCEAVA: LUCIAN HARSOVSCHI ȘI TEODORA MUNTEANU

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, are cele mai mari şanse să fie declarat cel mai sărac edil din România, dacă e să ne luăm după declaraţia de avere

Poate cea mai “subţirică” depusă vreodată de un primar, mai că îţi vine să îi plângi de milă, din punct de vedere financiar.

lungu 3 - Moldova Invest

Astfel, Ion Lungu nu declară că ar deţine terenuri, spune că are doar un apartament în Suceava, cumpărat în 1999, în suprafaţă de 79,36 metri pătraţi şi două autoturisme: ambele Skoda, unul Octavia, an de fabricaţie 2000, celălalt Style, an de fabricaţie 2017.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, astăzi, în comuna Poiana Stampei (jud. Suceava), 24 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii

lungu terenuri - Moldova Invest

Nu are bijuterii sau obiecte de artă de peste 5.000 de euro, nu are conturi şi nici credite. La venituri, şi-a trecut suma încasată ca primar, 108.576 lei, şi salariul soţiei, Elena Luminiţa Lungu, de la SC LIE IMPEX SRL, de 3.850 lei.

La aşa o “sărăcie” în declaraţia de avere te-ai aştepta ca declaraţia de interese să fie goală, însă există o menţiune, respectiv funcţia de prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România.

VICEPRIMARUL MUNICIPIULUI SUCEAVA: LUCIAN HARŞOVSCHI

Declaraţia de avere a viceprimarului Lucian Harşovschi este mult mai bine garnisită decât cea a şefului său. El a declarat că deţine un teren intravilan de 500 de metri pătraţi în localitatea Bulai, din judeţul Suceava, cumpărat în 2011.

Lucian Harsovschi e1632751190810 - Moldova Invest

Mai are o casă de locuit în aceeaşi localitate, cumpărată în acelaşi an, cu o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, dar şi două apartamente în Suceava şi Cluj-Napoca, de 87 de metri pătraţi, respectiv 79 de metri pătraţi.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 40 milioane de euro pentru extinderea Iulius Mall Suceava. Inovații și facilități de top în retail și divertisment!

A mai declarat două autoturisme, un Audi A4, an de fabricaţie 2000, şi un Citroen C4, an de fabricaţie 2021. Viceprimarul de Suceava punctează şi la bunuri vândute: un autoturism vândut cu 53.850 lei către SC Valid Consulting SRL, şi un apartament vândut către o rudă cu 99.000 de euro. În plus, mai declară ca înstrăinat, prin act de partaj, un teren intravilan cu valoarea de 60.000 de euro.

harsovschi vinzari - Moldova Invest

Are şi conturi, în principal la Banca Transilvania, patru în lei şi unul în euro. Cel în euro are un sold la zi de 46.200, iar cele în lei au solduri cuprinse între 36.124 lei şi 57.684 lei. În plus, la ASIROM, 10.000 de lei şi la Revolut Crypto 6.825 dolari americani.

Are şi un credit, la Banca Transilvania, de 100.000 de lei, iar ca venituri şi-a declarat indemnizaţia proprie, de 146.016 lei, şi salariul soţiei de la Consiliul Judeţean Suceava, de 72.054 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost semnată a treia Autorizație de construire pentru rețeaua de gaze naturale în Suceava, un proiect în valoare de peste 103 milioane lei

Din închirierea unui apartament a mai încasat 6.412 euro, iar la bugetul familiei s-au mai adăugat alocaţiile celor trei copii, 2.568 lei fiecare.

În declaraţia de interese şi-a trecut doar funcţiile politice, de primvicepreşedinte la PNL Suceava, organizaţia municipală, şi membru al organizaţiei judeţene.

VICEPRIMARUL MUNICIPIULUI SUCEAVA: TEODORA MUNTEANU

Declaraţia de avere a celui de-al doilea viceprimar al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, este şi ea destul de… succintă.

teodoramunteanu - Moldova Invest

A declarat că deţine un teren intravilan în Suceava, dobândit în urma unei donaţii în 2006, în suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, o casă de locuit, tot în Suceava, în suprafaţă de 93 de metri pătraţi, construită în 2008 şi un autoturism FIAT LINEA, an de fabricaţie 2008.

Are un depozit de 5.000 de euro la Banca Transilvania şi la venituri şi-a trecut indemnizaţia de viceprimar în cuantum total de 146.016 lei.

munteanu depozit - Moldova Invest

În declaraţia de interese este menţionată doar calitatea de membru în biroul judeţean, respectiv local USR Suceava.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top