Connect with us

Deputatul PSD George Șoldan: „Contracte de aproape 11,7 milioane de lei din fonduri europene, semnate pentru comunele Arbore și Hănțești”

FB IMG 1701885178531 - Moldova Invest

Suceava

Deputatul PSD George Șoldan: „Contracte de aproape 11,7 milioane de lei din fonduri europene, semnate pentru comunele Arbore și Hănțești”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, a anunțat că miercuri, 6 decembrie 2023, s-au semnat primele două contracte de construire de centre de zi pentru copii în comunele Arbore și Hănțești

„Vorbim de trei centre de zi, două pentru sprijinirea copiilor și unul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice.

Alături de primarii comunelor Arbore și Hănțești, Dan Tiperciuc și Daniel Olariu, am fost astăzi la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, unde, în prezența dnei ministru Natalia Intotero, s-au semnat primele două contracte de construire de centre de zi pentru copii care să beneficieze, după școală sau grădiniță, de o masă caldă ori îndrumare educațională.

Centrele se vor construi în cele două comune sucevene, valoarea contractelor aferente Planului Național de Redresare și Reziliență fiind de 𝟐.𝟏𝟓𝟔.𝟑𝟗𝟗,𝟖𝟔 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 (pentru comuna Hănțești), respectiv 𝟐.𝟑𝟎𝟔.𝟓𝟒𝟏,𝟖𝟕 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 (pentru comuna Arbore).

Primarul Dan Tiperciuc a mai semnat și un al doilea contract privind construirea unui Centru de zi pentru persoane vârstnice în comuna Arbore, cu servicii de asistență socială, recuperare și echipă mobilă de îngrijire la domiciliu.

Valoarea acestui proiect este de 𝟕.𝟐𝟐𝟕.𝟎𝟖𝟏,𝟑𝟒 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, finanțat tot prin PNRR. 

Îi felicit pe cei doi primari pentru modul în care se implică în atragerea de fonduri europene pentru comunele lor și îi mulțumesc dnei ministru Natalia Intotero pentru sprijinul oferit”, a declarat deputatul PSD George Șoldan.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Progres în construcția Autostrăzii Pașcani – Suceava! CNAIR a trimis către ANAP documentația pentru Loturile 1 și 2


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top