Connect with us

Egger a investit 65.000 de Euro pentru amenajarea școlii “Regina Elisabeta” din Rădăuți

12 2 - Moldova Invest

Suceava

Egger a investit 65.000 de Euro pentru amenajarea școlii “Regina Elisabeta” din Rădăuți

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Un parteneriat public-privat semnat între Primăria municipiului Rădăuți și compania austriacă Egger a adus un nou succes notabil prin amenajarea unei cantine destinate elevilor școlii gimnaziale “Regina Elisabeta”

Această cantină va deservi un număr impresionant de 650 de copii, cuprinzând elevi ai programului after-school și elevi din clasele I – VIII din această unitate de învățământ. Investiția în acest proiect a totalizat aproximativ 65.000 de euro.

La inaugurarea acestei cantine, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei-Loghin, a subliniat importanța investițiilor în domeniul educației, exprimându-și aprecierea pentru realizarea acestei colaborări fructuoase.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiții de peste 19 milioane de euro pentru proiecte de infrastructură și servicii comunitare în comuna suceveană IPOTEȘTI

Evenimentul a avut loc în prezența d-nei director Egger România, Alina Chifan, a d-nei Calenciuc Anca, președinta Asociației de părinți, a d-nei director a unității de învățământ, Telișcă Maria, și a constructorului, Joltea Viorel.

7 - Moldova Invest

Primarul a subliniat importanța investițiilor în educație, recunoscând că educația este un pilon crucial pentru viitorul comunității.

“Este minunat ce se întâmplă azi, aici, unde până nu de mult erau niște încăperi care nu deserveau niciunui rost. Am susținut mereu investițiile în educație, fie că au venit de la bugetul local, fonduri europene, sau cum este cazul azi, în urma unui parteneriat valoros pentru comunitatea noastră.

Vremelnici în pozițiile în care ne aflăm, trebuie să lăsăm ceva în urma noastră și să ne facem un scop din acest ideal, pentru că investim în cei care mâine ne vor reprezenta interesele și ne vor duce mai departe valorile!

Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat și nădăjduiesc că ne așteaptă orizonturi cu și mai multe reușite pentru comunitatea noastră!”, a transmis primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei – Loghin.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 11 milioane de lei pentru construirea a șase noi creșe în județul Suceava

8 - Moldova Invest

Primarul a mai evidențiat și că, în ultimii trei ani, compania Egger a investit impresionanta sumă de 1.880.000 euro în comunitatea rădăuțeană, acoperind o gamă variată de domenii, în baza unui parteneriat bazat pe respect reciproc și dezvoltare.

Acesta a subliniat, de asemenea, importanța parteneriatului public-privat ca unul dintre pilonii esențiali ai dezvoltării durabile a comunității și a menționat că acest tip de colaborare a fost bine primit de mai multe companii private, inclusiv de către EGGER România.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Gheorghe Flutur: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava devine unul din ce mai complexe spitale de tratare a cancerului”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top