Connect with us

Gheorghe FLUTUR președintele CJ Suceava: „Până în 15 octombrie vor fi finalizate lucrările la Cazinou din Vatra Dornei”

72 - Moldova Invest

Suceava

Gheorghe FLUTUR președintele CJ Suceava: „Până în 15 octombrie vor fi finalizate lucrările la Cazinou din Vatra Dornei”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a aflat astăzi pe șantierele din municipiul Vatra Dornei alături de primarul Ilie Boncheș, viceprimarul Marius Râpan și deputata Angelica Fădor, pentru a impulsiona constructorii să finalizeze lucrările cât mai repede

„Am venit la timp la Vatra Dornei, astăzi, la o întâlnire cu Primăria, cu tot aparatul tehnic de la urbanism și firmele care lucrează aici la Vatra Dornei, în primul rând, atât firma care modernizează cazinoul, care ne-a garantat că până pe 15 octombrie va fi finalizat tot ce este de finalizat la cazinou, proiectanții de la cazinou, dar și firmele care lucrează în oraș, firma care asfaltează străzi, care face trotuarele, pasajul subteran, podul, și aici am stabilit un calendar împreună cu dumnealor, ca până în 15 – 20 noiembrie să fie finalizată această zonă din centru.

65 - Moldova Invest

Sunt multe lucruri care sunt finalizate, dar trebuie să prindă contur. De exemplu, gazul metan, mai sunt 4 kilometri din 30 de kilometri pentru îngroparea conductei și undeva de la 1 noiembrie să se înceapă să se dea drumul la gazul metan.

66 1 - Moldova Invest

Se lucrează, de asemenea, la parte din centru, de asfaltare, prin fața Primăriei și avem promisiuni că în următoarele două săptămâni se va turna stratul de asfalt. E bine că am venit, voi mai veni aici la Vatra Dornei ca să fim aproape de constructori, de proiectanți, de Primărie, ca să terminăm, să putem pune în valoare așa cum trebuie stațiunea Vatra Dornei.

68 1 scaled - Moldova Invest

Dacă cineva se întreabă, nu vom rămâne doar la Vatra Dornei, vom merge și în alte zone, cred că Rădăuți are nevoie, de asemenea, acolo să urmărim foarte atenți ce se întâmplă, în centru și nu numai în centru, și în celelalte localități din județul Suceava eu mă voi implica de fiecare dată când simt că va fi nevoie”, a declarat Gheorghe Flutur.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Lucrările de reabilitare și extindere a stațiilor de epurare din Suceava și Salcea vor avea proiecte separate


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top