Connect with us

Gheorghe Șoldan (PSD): Guvernul Ciolacu face un pas important în construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului

gheorghe soldan - Moldova Invest

Suceava

Gheorghe Șoldan (PSD): Guvernul Ciolacu face un pas important în construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a transmis că “Astăzi a fost aprobat în ședință de guvern proiectul privind indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Varianta de ocolire Gura Humorului”.

“Această decizie marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Suceava și vine ca urmare a eforturilor Partidului Social Democrat și, implicit, ale ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Varianta de ocolire a orașului Gura Humorului este un proiect vital în cadrul promovării Drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava, asigurând conexiunea între Lotul 2 Bistrița – Vatra Dornei și Lotul 3 Vatra Dornei — Suceava al Drumului de mare viteză.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Gheorghe Flutur a anunțat începerea asfaltării drumului Mălini – Borca: „Ne propunem ca Măliniul să devină stațiune turistică de interes național!”

Acest proiect va contribui semnificativ la reducerea cozilor infernale de pe DN 17, de la Frasin la Gura Humorului, dar și la reducerea poluării fonice și cu noxe din zonele locuite.

Finanțarea investiției, în valoare totală de aproximativ 2,7 miliarde de lei, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile – Programul Transport 2021-2027, precum și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.” a transmis deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiția de 2,7 milioane de Euro pentru drumul către Sala Polivalentă a Sucevei

 

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top