Connect with us

Investiții masive în comuna suceveană IPOTEȘTI, sub conducerea primarului Dumitru Gulei

Design fara titlu 18 - Moldova Invest

Suceava

Investiții masive în comuna suceveană IPOTEȘTI, sub conducerea primarului Dumitru Gulei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În ultimii ani, comuna Ipotești a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă datorită unor investiții masive atât din surse locale, cât și naționale sau europene

Conform datelor oficiale, doar din bugetul local s-au alocat peste 13 milioane de lei în ultimii trei ani și jumătate, iar alte proiecte în valoare de peste 22 de milioane de lei sunt în plină desfășurare.

Investițiile au vizat toate cele trei sate ale comunei: Ipotești, Lisaura și Tișăuți, acoperind o gamă largă de nevoi, de la infrastructură rutieră și educație, până la facilități de agrement și sport.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Gheorghe Șoldan (PSD): Guvernul Ciolacu face un pas important în construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului

În Lisaura, Școala Gimnazială a fost modernizată și extinsă, oferind condiții optime pentru educația copiilor, în timp ce spațiile de joacă pentru copii și terenurile de sport au fost amenajate, contribuind la promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

În paralel, străzile din Lisaura au fost asfaltate, iar în satul Ipotești, investițiile au inclus extinderea rețelei de canalizare și gaz, asfaltarea drumurilor și amenajarea unor spații publice. Tot aici, sediul Primăriei a fost modernizat și extins, oferind condiții îmbunătățite pentru cetățeni și funcționari.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Demararea lucrărilor pentru un nou pod peste DN 29A la Zvoriștea, programată pentru anul viitor! Valoarea priectului depășeșste 70 de milioane de lei

Și satul Tișăuți a beneficiat de lucrări de asfaltare și amenajări de trotuare, îmbunătățind infrastructura locală și accesul la servicii de calitate.

Primarul Dumitru Gulei a subliniat angajamentul de a continua să dezvolte comuna Ipotești și de a finaliza proiectele aflate în derulare, ascultând în același timp și sugestiile locuitorilor pentru îmbunătățirea vieții în comunitate. Prin eforturile sale și ale echipei din Primărie, comuna Ipotești a devenit un exemplu de dezvoltare locală și implicare civică, cu perspective promițătoare pentru viitor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 96 de milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea Palatului Administrativ din Suceava


Continue Reading
You may also like...

OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top