Connect with us

Primarul Dărmăneștiului, Dan Chidoveț, a anunțăt semnarea contractul de finanțare pentru modernizarea a zece kilometri de drumuri!

dan chidovet - Moldova Invest

Suceava

Primarul Dărmăneștiului, Dan Chidoveț, a anunțăt semnarea contractul de finanțare pentru modernizarea a zece kilometri de drumuri!

Primarul comunei Dărmănești, Dan Chidoveț, a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea mai multor drumuri din localitate. Investițiile vor fi realizată cu fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Joi, 6 iulie 2023, am primit, prin curierat, contractul de finanţare pentru Programul Naţional de Investiţii «Anghel Saligny», semnat de către domnul ministru al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, Adrian Ioan Vestea. Beneficiarul sumei de aproximativ 113 miliarde de lei vechi, adică aproximativ 2,1 milioane de euro, este comuna Dărmăneşti, pentru lucrări ce vizează realizarea lungimii de aproximativ 10 km de drumuri asfaltate pe raza comunei Dărmăneşti. Urmează să demarăm cât mai repede procedura de licitație publică pentru execuţie astfel încât investiţia majoră să fie cât mai repede în folosul cetăţenilor comunei. Este dovada unui alt pas major în modernizarea infrastructurii şi sunt bucuros să împărtăşesc lucrurile benefice cu locuitorii comunei Dărmăneşti”, a spus primarul Dan Chidoveț.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Schimbările climatice nu au oprit lucrările la axialul Suceava – Iași și la drumul județean din pasul Bilbor


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top