Connect with us

Se asfaltează și se amenajează spațiile verzi din jurul Pieței Mici din Suceava!

piata mica - Moldova Invest

Suceava

Se asfaltează și se amenajează spațiile verzi din jurul Pieței Mici din Suceava!

În cartierul sucevean George Enescu, în zona Pieței Mici, au loc lucrări de asfaltare și de amenajare a locurilor de parcare, precum și a spațiilor verzi.

„După finalizarea lucrărilor de modernizare a Pieței Mici, am promis că vom reabilita și strada Venus împreună cu Aleea Saturn. După înlocuirea punctului TRAFO, am început lucrările la alei, la accesele la scările de bloc, la parcările de reședință, dar și la spațiile verzi din zonă”, a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a verificat  stadiul lucrărilor, în șantier.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Modificări importante anunțate pentru prosumatorii de energie fotovoltaică

Acesta a adăugat că programul „Modernizarea Sucevei de la scara blocului” va continua până la iarnă, atât timp cât vremea va permite, fiind vizate și alte zone din municipiu.

Refacerea zonei adiacente Aleilor Venus și Saturn a devenit o prioritate, după ce lucrările de modernizare a Pieței George Enescu a avut un impact destul de puternic asupra spațiilor din jur. Refacerea acestor zone a fost amânată până la finalizarea proiectului de modernizare a pieței, ceea ce a dus la disconfort pentru locuitorii din apropiere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Boicotul austriac în problema Schengen, desființat de argumentele a doi cercetători de la un prestigios institut din Viena


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top