Connect with us

Construcția tronsonului III al alternativei rutiere Suceava – Botoșani a primit 2 propuneri

2a7587e2 037a 4357 b3bd 65dc5b957a85 - Moldova Invest

Suceava

Construcția tronsonului III al alternativei rutiere Suceava – Botoșani a primit 2 propuneri

În urma licitației pentru realizarea tronsonului III al alternativei rutiere Suceava – Botoșani, autoritățile locale din Suceava au primit două oferte

Conform declarațiilor primarului Sucevei, Ion Lungu, una dintre oferte a fost înaintată de compania Hyatt Development 2011 Pitești, care are nouă asociați, printre care se numără și indivizi din Suceava. Cealaltă ofertă provine de la firma Freyrom București, care implică 12 asociați. Lungimea totală a tronsonului III este de 2.142 de metri, iar planul prevede și construcția unui viaduct cu o lungime de 1.015 metri, ce trece peste calea ferată.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Egger a investit 65.000 de Euro pentru amenajarea școlii "Regina Elisabeta" din Rădăuți

Primarul a subliniat: “Această licitație implică numeroase aspecte tehnice distincte, cum ar fi electricitatea, infrastructura feroviară, aspectele structurale și de rezistență. Am încredere că această licitație va fi atribuită. Am solicitat departamentului de Achiziții Publice să evalueze ofertele atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar, în colaborare cu experți din cadrul Primăriei. Fiind o licitație de amploare, cu mulți asociați, există multe aspecte de verificat. Sperăm că în aproximativ două luni vom putea încheia contractul și începe lucrările, astfel încât să finalizăm proiectul alternativei rutiere Suceava – Botoșani.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autoritățile sucevene, prezente la inaugurarea sediului Moldova Invest, News Moldova și C.A.P.D.R. Au fost stabilite demersuri comune!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top