Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Adrian SOLOMON, deputat PSD VASLUI

ADRIAN SOLOMON 1 - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Adrian SOLOMON, deputat PSD VASLUI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cutremur în economia Chinei! Cel mai mare dezvoltator imobiliar din țară a intrat în lichidare cu o datorie de peste 300 de miliarde de dolari

DEPUTAT PSD VASLUI: ADRIAN SOLOMON

Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui, pare a fi un ales care apelează destul de des la împrumuturi. Cel puţin aceasta ar putea fi o concluzie ce se poate desprinde din declaraţia sa de avere.

Adrian Solomon - Moldova Invest

El a declarat trei terenuri, fiecare deţinut în procent de 50%. Toate trei sunt terenuri intravilane, toate trei în Bârlad, dobândite în 2013 şi 2015. Cel mai mare are 467 metri pătrati, unul 179 de metri pătraţi, iar cel mai mic 12,67 metri pătraţi.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Astăzi demarează construcția Spitalului nr. 2 din Vaslui, investiție de peste 385 milioane de lei

A mai declarat două imobile, ambele deţinute în aceeaşi cotă de ½. Este vorba despre un apartament de 50,67 metri pătraţi, moştenit, în Bârlad, şi o casă de locuit în aceeaşi localitate, de 228 metri pătraţi, construită în 2018.

Mai are două autoturisme, un Chevrolet Kalos, an de fabricaţie 2005, şi Volkswagen Jetta, an de fabricaţie 2011. Mai are două conturi la CEC Bank, cu solduri la zi de 99.100,76, respectiv 10.000 lei.

Cât priveşte creditele, sunt declarate patru, trei la CEC Bank şi unul la CARP Elena Cuza Bârlad. Cele de la CEC contractate în 2022, cu valori de 49.942,29 lei, 100.000 lei, respectiv 87.000 lei. Cel de la CARP e contractat în 2021 şi e de 30.000 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Termenul de finalizare a proiectului extinderii UPU VASLUI, prelungit cu un an. CJ VASLUI contribuie cu 20.000.000 din valoarea acestuia

solomon datorii - Moldova Invest

La venituri şi-a trecut indemnizaţia de deputat, de 141.214 lei, dar şi alocaţia copilului, 2.568 lei, şi bursa de merit, 800 lei.

În declaraţia de interese sunt trecute doar funcţiile politice, preşedinte executiv PSD Vaslui şi preşedinte PSD Bârlad, precum şi calitatea de membru la Asociaţia Constantin Hamangiu – Vaslui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top