Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Andrei BUSUIOC, senator AUR de VASLUI

andrei busuioc - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Andrei BUSUIOC, senator AUR de VASLUI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Din martie 2024, România va adera la zona Schengen cu frontierele aeriene și maritime. România, Austria și Bulgaria au încheiat un acord politic în acest sens

SENATOR AUR VASLUI: ANDREI BUSUIOC

Andrei Busuioc, senator AUR de VASLUI, a declarat că deţine trei terenuri agricole, toate Republica Moldova.

Două dintre acestea sunt deţinute în procent de 50% şi au fost dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, unul în 2013 cu o suprafaţă de 10 hectare, al doilea în 2020, cu o suprafaţă de 0,17 hectare. Cel de-al treilea e deţinută în întregime, în 2022, are 0,05 hectare, iar la modul de dobândire e menţionat “contract de donaţie contract de vânzare-cumpărare”.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 12,4 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în comuna botoșăneană Stăuceni

busuioc terenuri - Moldova Invest

Senatorul Busuioc a mai declarat că deţine, tot în procent de 50%, o casă de locuit tot în Chisinău, dobândită în 2014 prin cumpărare. Locuinţa are o suprafaţă de 117,3 metri pătraţi.

Parlamentarul de Vaslui a mai menţionat că deţine două autoturisme, unul marca SSANGYONG, an de fabricaţie 2014, celălalt Dacia Logan an de fabricaţie 2016.

În 2021 a vândut cu 6.000 de euro un alt autoturism către SRL Auto-Asistenţă Moldova. Nu are bijuterii sau obiecte de cult şi nici conturi sau depozite bancare care să depăşească valoare de 5.000 de euro şi nu are nici datorii la bănci sau alte persoane.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Austeritatea fiscală sufocă mediul privat din județul Vaslui! Peste 1.200 de firme au falimentat în 2023

Cât priveşte veniturile, a declarat indemnizaţia de senator de 131.412 lei, dar şi salariul soţiei, Adriana Busuioc, administrator la BUSU&CARS, Moldova, de 5.460 lei moldoveneşti.

În plus, alocaţiile copiilor, de 2.568 de lei fiecare. În declaraţia de interese apare specificat că este asociat la SRL BUSU&CARS MOLDOVA, având 100 de părţi sociale, în valoare de 50.000 de lei moldoveneşti.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top