Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Eduard Andrei POPICĂ, deputat PSD VASLUI

EDUARD POPICA - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Eduard Andrei POPICĂ, deputat PSD VASLUI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Monumentul istoric Podul Doamnei din Vaslui va fi restaurat. Valoarea totală a proiectului se ridică la 772.083 lei

DEPUTAT PSD VASLUI: EDUARD ANDREI POPICĂ

Eduard Andrei Popică este unul dintre parlamentarii tineri din România şi probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care declaraţia sa de avere este una destul de “subţirică”.

eduard popica - Moldova Invest

La categoria terenuri, deputatul PSD de Vaslui a declarat doar unul singur. E drept intravilan, în localitatea Simila, din judeţul Vaslui, şi în suprafaţă totală de 12.000 de metri pătraţi. A fost cumpărat în 2011.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție masivă, obiectiv impresionant pentru județul Vaslui! Peste 211 milioane de lei pentru dezvoltarea a 500 de km de rețele de gaze naturale

A mai declarat o casă de locuit, de 1.562 metri pătraţi, în aceeaşi localitate Simila, casa fiind construită în 2021.
În rest, nu tu conturi sau depozite, nu tu bijuterii sau tablouri de peste 5.000 de euro, nu tu împrumuturi.

Aşa că ajungem foarte repede la rubrica venituri. Unde Eduard Andrei Popică a declarat venitul anual din indemnizaţiile de deputat, 131.412 lei.

Mult mai bine la capitolul venituri pare a sta soţia, Stela Mirabela Popică. E a declarat un venit de 46.440 lei de la SC SIMBA TOURS SRL şi de 15.971 lei de la AVS Mistreţul.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Etapa a II-a a Proiectului de extindere a transportului public în Municipiul Vaslui, implementată prin Programul Regional Nord-Est 2021-2027

popica sotie - Moldova Invest

În plus dividende de 613.671 lei de la SC TRANSMIR SRL şi de 147.500 lei de la SC Salcia SRL.
Veniturile familiei au fost completate şi de alocaţia copilului, în valoare de 2.539 lei.

În ceea ce priveşte declaraţia de interese, sunt trecute doar calităţile de “membru” la Asociaţia Constantin Hamangiu Bârlad şi AVS Mistreţul.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top