Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Irinel Ioan STATIVĂ, deputat PSD VASLUI

IOAN STATIVA - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Irinel Ioan STATIVĂ, deputat PSD VASLUI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!


DEPUTAT PSD VASLUI: IRINEL IOAN STATIVĂ

Irinel Ioan Stativă a declarat că deţine cinci terenuri. Unul de 1.600 metri pătraţi, intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, dobândit în 2007 printr-un contract de donaţie şi din care deţine o cotă de ¾. Mai are un teren agricol, cumpărat în 2008, în suprafaţă de 2.480 metri pătraţi, în aceeaşi localitate, deţinut în cotă de ½.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Monumentul istoric Podul Doamnei din Vaslui va fi restaurat. Valoarea totală a proiectului se ridică la 772.083 lei

stativa irinel 1 - Moldova Invest

Apoi un alt teren intravilan, cumpărat în 2021, în suprafaţă de 2.331 metri pătraţi, în aceeaşi localitate şi un altul, tot intravilan, tot în localitatea menţionată, în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi.

La acestea se adaugă un teren tot intravilan, cumpărat tot în 2021, dar de data aceasta în Vaslui, în suprafaţă de 50 metri pătraţi. De menţionat că, în afară de primul teren, toate celelalte sunt deţinute în cotă de ½.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Încep lucrările la construcția Spitalului nr. 2 din Vaslui! Investiție de peste 385 milioane de lei

Nici la imobile nu stă mai rău, fiind declarate cinci. Dacă le ordonăm după anul dobândirii, primele două “datează” din 2007. Un apartament în Vaslui de 85 de metri pătraţi şi o casă de locuit în localitatea Ştefan cel Mare, de 108,40 metri pătraţi, din care deţine o cotă de ¾.

În 2013 a mai cumpărat un apartament în Vaslui, de 70 de metri pătraţi, din care deţine o jumătate. În 2021 au mai fost făcute două achiziţii: o casă de locuit în localitatea Ştefan cel Mare, de 76 de metri pătraţi, şi un alt imobil de 15 metri pătraţi, în Vaslui. La ambele deţine o cotă de ½.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Termenul de finalizare a proiectului extinderii UPU VASLUI, prelungit cu un an. CJ VASLUI contribuie cu 20.000.000 din valoarea acestuia

Cât priveşte autoturismele, Irinel Ioan Stativă pare un “fan” al mărcii Toyata. Are trei autoturisme, Corola, RAV4, CHR, cu ani de fabricaţie 2006, 2017 şi 2018.

stativa masini - Moldova Invest

Are declarate trei conturi curente, toate la Banca Trasnsilvania, soldurile la zi fiind 20.000, 25.000, respectiv 48.144,43 lei. Are şi credite, două, la aceeaşi instituţie bancară, unul de 150.000 lei, altul de 50.000 lei.

Cât priveşte veniturile, a declarat indemnizaţia de deputat de 131.412 lei, dar şi veniturile soţiei, de la Judecătoria Vaslui, de 202.469 lei. Plus alocaţia copilului de 2.539 lei.

Declaraţia de interese face trimitere doar la calitatea de vicepreşedinte al PSD Vaslui şi cea de preşedinte la Asociaţia Acţiunea Socială Vaslui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top