Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mihai Cătălin BOTEZ, deputat USR VASLUI

mihai botez - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mihai Cătălin BOTEZ, deputat USR VASLUI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Realizarea drumului strategic din Vaslui se prelungește până în 2026. Valoarea proiectului se ridică la 289.445.348 lei

DEPUTAT USR PLUS DE VASLUI: MIHAI CĂTĂLIN BOTEZ

Deputatul USR PLUS de Vaslui Mihai Cătălin Botez se remarcă din start prin aceea că este unul dintre parlamentarii care nu deţin în proprietate terenuri sau clădiri.

Astfel că prima menţiune în declaraţia sa de avere apare la rubrica autovehicule, respectiv un autoturism marca Ford, an de fabricaţie 2021.

Nu are bijuterii sau obiecte de artă şi de cult cu o valoarea care să depăşească 5.000 de euro, însă are conturi şi depozite bancare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Monumentul istoric Podul Doamnei din Vaslui va fi restaurat. Valoarea totală a proiectului se ridică la 772.083 lei

Unul la IDEA BANK cu un sold la zi de 28.401 lei şi altul, la aceeaşi bancă având un sold la zi de 22 de euro. Apoi la ING BANK mai are un cont cu soldul la zi de 5.661 lei, iar la REVOLUT LTD unul cu soldul la zi de 1.461 lei. La IDEA BANK mai există un depozit cu 365 de lei în el.

La aceeaşi instituţie bancară mai figurează un credit, contractat în anul 2021 şi scadent în 2024 cu o valoare de 51.022 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Finanțare de 19.480.000 lei pentru rețeaua de gaze în localitățile vasluiene Negrești, Căzănești, Cioatele, Glodeni, Poiana și Valea Mare

botez credit - Moldova Invest

La rubrica venituri, parlamentarul de Vaslui şi-a menţionat indemnizaţia de deputat, în cuantum de 131.412 lei şi astfel se termină una dintre cele mai “subţirele” declaraţii de venit ale unui parlamentar.

Şi declaraţia de interese este una extrem de “succintă”. Practic nu sunt menţionate decât calitatea de preşedinte la Asociaţia Club Sportiv Atlet la Orice Vârstă Vaslui şi cea de preşedinte al filialei judeţene USR Vaslui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top