Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Nelu TĂTARU, deputat PNL VASLUI

nelu tataru - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Nelu TĂTARU, deputat PNL VASLUI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

DEPUTAT PNL VASLUI: NELU TĂTARU

Deputatul PNL de Vaslui Nelu Tătaru a declarat că nu deţine în proprietate terenuri, dar are două apartamente. Unul cumpărat în 2017, în Bucureşti, cu o suprafaţă de 97 metri pătraţi, şi unul cumpărat în 2018 în Iaşi, cu o suprafaţă de 83 de metri pătraţi. Pe ambele le deţine în procent de 50%.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Danemarca anunță investiții de 6 milioane de Euro în reforme pentru Republica Moldova, în contextul inaugurării Ambasadei din Chișinău

Nu deţine în proprietate autoturisme sau bijuterii ori obiecte de artă sau de cult cu o valoare ce depăşeşte 5.000 de euro, însă are trei conturi la Banca Transilvania. Două în lei, cu solduri însumate de 873.000 de lei, şi unul în euro, pentru care soldul este de 4.000 de euro.

tataru conturi - Moldova Invest

A declarat şi un credit ipotecar, la aceeaşi bancă, contractat în 2017 şi scadent în 2025, valoarea lui fiind de 578.000 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Monumentul istoric Podul Doamnei din Vaslui va fi restaurat. Valoarea totală a proiectului se ridică la 772.083 lei

La capitolul venituri a declarat indemnizaţia de deputat în valoare de 141.919 lei, dar şi salariul de medic chirurg, de la Spitalul Municipal de Urgenţă, în cuantum de 22.652 lei. În plus, soţia sa, Rodica Tătaru, a mai încasat, ca farmacistă, 70.201 lei, iar băiatul a avut alocaţie de 2.568 lei.

Tot la rubrica venituri mai este menţionată suma de 44.000 de lei provenită din închirierea unui apartament, dar şi faptul că Autoritatea Electorală Permanentă i-a returnat suma de 75.000 de lei, respectiv contribuţia sa în campania electorală din 2020. În plus, soţia sa a mai încasat dividende în valoare de 50.530 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Vasluienii au cele mai mici salarii din Regiunea de Nord-Est. Previziuni economice sumbre

În declaraţia de interese, Nelu Tătaru a trecut calitatea de membru la AJVPS Huşi, de asemenea membru al Colegiului Medicilor din România, şi funcţiile politice: preşedinte la PNL Vaslui şi vicepreşedinte regional NE Birou Executiv.

Soţia este nominalizată în cadrul contractului încheiat de CrataegusPharma SRL Huşi cu CJAS Vaslui valoarea contractului fiind de 306,71 lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top