Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Tudor POLAK, deputat PNL VASLUI

TUDOR POLAK - Moldova Invest

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Tudor POLAK, deputat PNL VASLUI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 211.842.757 de lei pentru rețelele de gaze naturale în 20 de UAT-uri din județul Vaslui

DEPUTAT PNL DE VASLUI: TUDOR POLAK

Tudor Polak, deputat PNL de Vaslui, ar putea fi supranumit deputatul cu Logan, dacă e să rezumăm astfel declaraţia sa de avere.

Polak 1024x683 1 - Moldova Invest

Parlamentarul vasluian a declarat că deţine două terenuri, ambele cumpărate în 2016 şi pe care le deţine în cote diferite, de 50%, respectiv 1/6. Ambele terenuri sunt intravilane, ambele sunt în Vaslui, însă diferă suprafeţele. Primul are 764 de metri pătraţi, al doilea 775 metri pătraţi.

Tudor Polak a mai declarat că deţine o casă de locuit, tot în Vaslui, construită în 2017, cu o suprafaţă de 268 de metri pătraţi, din care stăpâneşte o jumătate. A mai menţionat că are un autoturism, Dacia Logan VAN, an de fabricaţie 2007.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție masivă, obiectiv impresionant pentru județul Vaslui! Peste 211 milioane de lei pentru dezvoltarea a 500 de km de rețele de gaze naturale

polak masina - Moldova Invest

Deţine conturi curente la BCR şi Revolut Bank. La BCR are un cont cu sold la zi de 48.880,5 lei, iar la a doua instituţie bancară două conturi cu ceva “mărunţiş“, 9.06, respectiv 17,37 lei.

La categoria “debite, ipoteci, garanţii” a menţionat două sume, 27.166,93 euro şi 38.394, 28 lei, creditor fiind “Banca Comercială Română cesionat Invest Capital. Tot creditoare e şi Unicredit Bank, pentru suma de 97.569,66 lei.

La venituri, Tudor Polak şi-a trecut indemnizaţia de deputat, 134.409 lei, indemnizaţia pentru creşterea copilului, primită de soţie, Iulia Mihaela Polak, 49.808 lei, plus o indemnizaţie de 720 lei, primită, tot de soţie, de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Finanțare de 19.480.000 lei pentru rețeaua de gaze în localitățile vasluiene Negrești, Căzănești, Cioatele, Glodeni, Poiana și Valea Mare

Sunt evidenţiate şi alocaţiile celor doi copii, de 2.994 lei, respectiv 5.124 lei, dar şi faptul că Autoritatea Electorală Permanentă i-a restituit contribuţia în campania electorală pentru alegerile parlamentare, în valoare de 75.000 lei.

În declaraţia de interese sunt trecute doar funcţiile politice, respectiv vicepreşedinte Biroul Politic Judeţean Vaslui şi preşedinte al Biroului Politic Local Vaslui al PNL.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top